View Full Version : Nexus 3
spartakus
01-12-2019, 11:14 AM
https://www.youtube.com/watch?v=uqF0bHTyTDg
Da'l će ovo moći da se "gekne"? 8-)
U svakom slučaju, ako stavimo na stranu to što će prvi da ga svuku ovi što sada planiraju da nas izveste kako im je muka od novih VSTi igračaka jer ne znaju šta će ni sa ovima koje imaju,i te, neke, "slatka moja znaš šta imam da ti kažem" fore, super mi je što je konačno skalabilan, pa lepo može da se razvuče, a ne da, ionako ćorav, nabadam i pinculiram. :grin:
"Nexus" je s dvojkom dugo važio za polugotov, da ne kažem, gotov proizvod namenjen onima koji vole raskoš, a ne bi da ulaze u sintezu zvuka i sva ta ludila vezano za to.
I kao takav, nema šta, dugo je bio u vrhu.
E, a u međuvremenu se, kao što znate, desila ta kriza na Karibima, a pojavili su se "Serum" i "Spire", koji su egzotika samo takva. Ali drugačija. I zahtevnija...
Videćemo.
Ako budmo mogli da vidimo. :D
spartakus
04-12-2019, 09:43 AM
Iskreno mene bune ti slotovi za presete previse svega(ali hajde),ja mislim da je VPS Avenger nalupao samare i serumu i spire,cist bezobrazluk cekaj pa to je ista kompanija kao i nexus zar ne.(Igore udario bih ti lajk ali nema tastera za zahvaljivanje vec neko vreme).
.(Igore udario bih ti lajk ali nema tastera za zahvaljivanje vec neko vreme).
Ja stvarno ne znam što je taj čika Diviner ufitiljio, pa moramo stalno da ga podsećamo i cimamo za ovakve sitnice. :grin:
Alo, Diviner, mani se optimizacija, održavanja i podmazivanja koda. Daj nam zahvalnica, daj nam partizanskih spomenica, i molim te, bar nama seniorima, udeli po koji orden za tapkanje. Vidiš da kriziramo. :shock:
ja mislim da je VPS Avenger nalupao samare i serumu i spire
Istina velika ko gastarbajterska kuća. :grin:
spartakus
08-12-2019, 02:22 PM
Vps avenger je cist nepristojni bezobrazluk,pao sam na njegove arpove i engin za granularnu.
spartakus
08-12-2019, 09:04 PM
https://www.youtube.com/watch?v=aMOBWSqhOkk
"But if you're lookin' for an alternative to Nexus, and you're looking for something that allows you to tweak the presets, alows you to have more synth oriented user experience, check out Avenger".
spartakus
10-12-2019, 07:32 PM
Samo jos da izbace normalnu verziju Avengera ova zadnja ubija procesor jedva 2 instance hoce da rade u projektu(i to bez da nesto mnogo ulazis u automatizaciju do 10 kontroli max sve preko toga puca previse rastopi se zvuk):banghead::banghead:
A da nije dooooo... Tvoje friteze? :grin:
Mada tim nekim pojedinim VSTima, poput Avengera i novog Omnija, imam osećaj, Corei15 da daš i 256GB RAM-a opet bi bilo malo.
spartakus
10-12-2019, 09:12 PM
Mada mozda se ja i tripujem.:banghead::banghead:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.