PDA

View Full Version : Dza ili Bu - Ja se smejem (Official 2019)

ProkDu
21-11-2019, 07:57 PM
Punk! 8-)

<iframe width="785" height="442" src="https://www.youtube.com/embed/_5qiYEs5fME" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Igor
22-11-2019, 02:26 PM
Hmmm, mislio sam da će eksperimentisanje sa heavyjem otići u nekom drugom pravcu, kad ono, prc-rikverčina, samo takva.
Al' ako, treba ovim klincima (studentariji) malo klasike. :grin:

ProkDu
24-11-2019, 12:12 PM
Budim se jutros i u glavi melodija "pitam se dok padamo na dno...". Na tragu njihove 'Ustani i kreni' iz '95-e sa sve onom Virtual Reality kacigom na glavi, toliko vremena je prošlo a gledamo iste face. "Psihološka bomba... to su opasne frekvencije". :grin:

Igor
24-11-2019, 12:58 PM
Dok s jedne strane cenim doslednost, s druge strane nisam siguran da li je ta ista doslednost maska kojom bendovi prikrivaju nemoć da evoluiraju i, poput Darkwooda, ili Miladojke, suoče se sa svojim kreativnim ćorsokakom.

Moram priznati, u dubini duše, draže su mi priče s uvodom, razradom i zaključkom, nego one u kojima se bendovi bave reciklažom.

Dža ili buovci su iz moje vizure gledano imali svoj razvojni put koji se završio na liticama albuma Ultra muk, i od tada, pa sve do sada, ne doživljavam ih ozbiljno.

Ali, kažem, ima mlađih, pa verujem, ima i ko će. :)