View Full Version : Hristina - Kazaljke
Posle silnih peripetija, konačno smo objavili pesmu snimljenu još prošle godine. Javite utiske. :)
<iframe width="1253" height="705" src="https://www.youtube.com/embed/mc-jgnKr2jI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
BlasterMaster
15-12-2018, 02:19 AM
Vuce, svaka cast! vrlo vrlo interesantan aranzman. neopisivo me podseca na frozen :) ne volim da kritikujem tudj rad i zamisao, ali stvarno mi se svidja, sad sta je moglo sta nije stvarno je nezahvalno pricati, sve je lepo uklopljeno, i Hristina je vrlo dobar vokal, sve super... ali ajd eto da ne bude da samo hvalim, ali eto samo mozda ona kres simbala mi je malo prejaka bila (a i neocekivano me opauci :) ), mozda sam se istripovao...
jel mozes otkriti koji je lanac bio na vokalu ako nije tajna :) i na bek vokalu
Pozdrav!
Hvala. :) Volim ceo Ray of light. :)
Bilo je dovoljno davno da se ne sećam tačno ali mislim da je lanac na snimanju bio Neumann TL102 -> Amek Big. U projektu je Waves SSL strip -> CLA2A (na nekim mestima je Waves API comp a na početku pesme je i NI Guitar Rig u lancu) -> Echo Boy -> H Reverb. Na bekovima je potpuno isti lanac (od mikrofona do reverba).
nenad
19-12-2018, 12:59 PM
Nisam nešto u ovom muzičkom pravcu .... ali ovo je DOBRO.... Video je extra....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.