Log in

View Full Version : Cubase import problem

Nemania
17-09-2018, 06:10 PM
Zeznuo sam nesto verovatno slucajno, kada prevucem audio traku iz nekog prozora direktno u Cubase, nece da je ucita, pojavi se onaj iksic, kao da to nije dozvoljena operacija, (a pre je radilo), sada samo hoce kada idem preko menija na import.. Kako to da enejblujem???

Trazio na youtubu ali ne mogu da nadjem

spartakus
17-09-2018, 11:26 PM
Isti problem cubase 32bita,sve radilo besprekorno cak sam i sa desktopa mogao da prevlacim u free audio traku i iz cista mira izgubim tu opciju drag and drop.Dolazim sa dawa gde se sve svodi na slobodu i na dohvat ruke svaki zvuk ali ovo se je josh jedna stavka zbog koje sam preshao na Ableton.Ako neko ima reshenje dajte.

Nemania
18-09-2018, 06:04 PM
uspeo sam da izguglam, kaze ako je program podignut kao "run as administrator" zbog toga ne radi, treba to da se unchekira i onda ce raditi.. probao i u tome je bio problem

idvi
20-09-2018, 08:59 AM
uspeo sam da izguglam, kaze ako je program podignut kao "run as administrator" zbog toga ne radi, treba to da se unchekira i onda ce raditi.. probao i u tome je bio problem

O kojoj verziji se radi? Meni stara dobra 5 ica sve radi bilo kako da ju otvaram.:shock: