View Full Version : Vengeance Avenger Help!
Nemania
25-12-2017, 05:08 PM
Instalirao sam Vengeance Avenger i bridge-ovao ga da radi kao 32bitni,
Cubase ga je otvorio, i ucitava presete, medjutim
1. njegov prozor stoji negde u levom cosku i nece misem da se pomeri, kad pokusam da otvorim jos jedan
onda se otvori po sredini ekrana, ali je uvek na deskopu (always on top).
2. Sve radi sto se knobova tice i ostalih tastera usporeno (ne zvuk)
ima li ko resenje, moze i pm
awacs
25-12-2017, 05:20 PM
Ja bih, kao totalni laik, prvo probao da apdejtujem drajvere za grafičku kartu pošto to što si opisao deluje kao problem sa grafikom.
Pozdrav,
Vasa
Nemania
25-12-2017, 06:55 PM
Ma jok, svi drugi plugovi rade normalno..
A steta mnoooogo dobar synt, svrstao bih ga medju top 5.
awacs
25-12-2017, 07:28 PM
Pa ne znam. Novi drajveri za grafičku ti neće naškoditi, a možda se desi i nešto pozitivno što se tiče tog plagina. Ali naravno da možeš i da ne uradiš ništa :)
Pozdrav,
Vasa
branoy
25-12-2017, 08:49 PM
valjda je napravljen dok su bili stari drajveri :p ne zna on za nove :p
nema nist ba od drajvera . vecinom jbridge sto sjebe izgledom ne popravi niko, ne pase mu ili ga trazi najnoviju verziju
jocasrb
26-12-2017, 12:54 PM
i meni malo zeza u fl studio...prozor mu je prevelik pa je malo mucno, ali ipak se sve lepo cuje i lepo lista po onoj fabrici preseta
Nemania
26-12-2017, 01:29 PM
Pa jesi uspeo da resis nesto?
To sto je preveliki moze da se umanji (stavis ga na 50-60 %), ali problem je sto je uvek "on top" i sto kasne knobovi na njem tj imaju latenciju
jocasrb
26-12-2017, 06:13 PM
fora sto nisam imao problem sa letencijom a ni da je 'on top'...znam da trosi CPU mnogo, pa je to mozda jedini plagin koji exportjem nakon sviranja jer ne moze komotno i neki drugi 'veci' vst da se ubaci...
mozda cubase ima problem s njim...reaper mi isto fino otvori, al ne znam kako da proizvedem ton u njemu pa nzm dal ima letenciju jbg..a pomeranje tih knobova je ok skroz
Filip_
26-12-2017, 09:25 PM
Ovo za drajvere bi probao sto rece cika Vasa. Waves paket je imao poznatih problema sa grafikom i njihovim drajverima. Ako ti je taj VST u top 5, ja bi odradio restore point Win-a i instalirao poslednje drajvere na brzinu :). Koju graf. karticu imas? Da li imas i integrisanu neku u racunaru pored nje? Ako nista probaj i jos neki DAW da vidis isto li je, meni je to valjan test kad Ableton stuca sa necim?
Nemania
26-12-2017, 10:24 PM
Skoro sam, pre mozda mesec dana updejtovao drajvere za graficku. (jer sony vegas iz cista mira mi je stao sa radom, ali nista nisam uradio po pitanju njega).
Sto se graficke karte tice, nije integrisana, ali je stara neka gigabyte od 128mb. (nisam potezao za novom jer mi nije bila potrebna)
(nisam potezao za novom jer mi nije bila potrebna)
Mjau, mjau, čuje se pred vratancima. :grin:
Filip_
27-12-2017, 06:19 PM
Skoro sam, pre mozda mesec dana updejtovao drajvere za graficku. (jer sony vegas iz cista mira mi je stao sa radom, ali nista nisam uradio po pitanju njega).
Sto se graficke karte tice, nije integrisana, ali je stara neka gigabyte od 128mb. (nisam potezao za novom jer mi nije bila potrebna)
Ako nista probaj i jos neki DAW da vidis isto li je, meni je to valjan test kad Ableton stuca sa necim?
Si probao ovo?
P.S. - Ta grafa od 128 MB moze biti problem, a ne mora, ali moze, to je staro kao biblija verovatno :rolleyes:.
Nemania
27-12-2017, 11:35 PM
Mjau, mjau, čuje se pred vratancima. :grin:
Zadnje na sta bih potrosio pare, sto se racunarskih komponenti tice je graficka, ali izgleda da ce mi izvuci 50-ak eura iz dzepa.:mad:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.