Log in

View Full Version : Marija Žeželj

Igor
18-12-2017, 02:58 PM
Ovde se, rekao bih, baš, baš, ozbiljno radi...

https://www.youtube.com/watch?v=N8e5Hs8u3_g

Filip_
18-12-2017, 04:50 PM
Nisam znao da je nasa, mada posle videh da se onaj drugi spot snimao kod PMF-a. Zvuk je upeglan za ekipe sa sluskama, telefonima i kolima do maksimuma, racunam da tako i treba. Ovako komentarisuci samu muziku ili spot, meni se stomak prevrtao od ovoga i kada sam imao 18 godina :).

jocasrb
18-12-2017, 06:39 PM
meni ovo mng dosadno zvuci...a ne znam da li je do mixa ili ideje pesme ili ovaj glas pevacice, ne znam..
ali i jeftina je kopija (spota bar) dua lipe-new rules i annemarrie-ciao adios

Igor
18-12-2017, 08:30 PM
Ne znam. Meni je ovo za naše standarde produkcije više nego dobro. Mislim, ne čujem ja tu neku drastičnu razliku između ove pesme i drugih iz ovog industrijskog žanra, bez obzira na to odakle dolaze. To, kada je reč o samom zvuku. A da li je kopija ili nije, po meni, nije ni važno, jer, kao što rekoh, to je industrija. Ko tu još razmišlja o originalnosti?

jocasrb
18-12-2017, 10:15 PM
pa dobro, meni originalnost nagovestava i znaci nesto...a to je da uskoro nece da izbace nista interesantno, novo za cuti (kao i ovo)...bar za mene, a ako gledamo ko je slusa uspece, oni klinci i klinke, al to je niza granica gledanja ja msm

meni mozda dosadno zvuci sto je nekako sve nabacano, skoro pa random...nista nisam upamtio od pesme...upamtio sam da mi se kik ne dopada, ali dobro, mozda je to bas za telefone osmisljeno...al opet kad se profi radi, svetska industrija i tome razmislja pa ga naprave 'kompitabilnim'...tako da, mozda ruzno zvuci s moje strane, al mi je ovo bezveze, na foru ima djevojka kintu i ae ce proba da napravi NESTO...

spartakus
23-12-2017, 02:56 PM
Meni ovo deluje kao da je za ove tinejdzere ili malo mladju populaciju.

boban
26-12-2017, 10:06 PM
Meni bre 57ma godina, a bas mi je vrh.... jedino ako samnom nesto nije u redu :rotfl: svaka cast.

spartakus
28-12-2017, 11:03 PM
Bobane ti si u srcu josh tinejdzer salim se naravno.Produkcija je bash dobra ali ja sam pre za neki ovakoav trip

https://www.youtube.com/watch?v=mvhQoxbg530&index=4&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85wVMV41ZlJTViwo