Log in

View Full Version : Treba mi vase misljenje kako i sta?

stronca
04-12-2017, 01:35 PM
Pozz,svima konacno dobio sam jedan Prostor gde hocu svoj mali Studio da odradim.Prostor je u Podrumu tako da mogu galamu da pravim do mile volje ne smetam nikome.Sliko sam par slika da vidite ocemu se tacno radi.U tom Prostoru hocu da radim Miks i evetuelano snimanje vokala,mada imam iza tog prostora jos jedan prostor koji bi mogo da se odradi posebna soba za snimanje vokala.Evo i dimenzije Prostora. Visina je 2,05m,duzina je 4,45m,a sirina 4,04m.Slikacu danas jos ovu drugu sobu sa podacima da vi dite i to jos.Nadam se da ce koko tolko dami pomognete oko mog rada oko malog studija.Hvala svima unapred

jocasrb
04-12-2017, 09:31 PM
ja sam skoro 'renovirao' moju sobu tj studio, slicnih dimenzija kao tvoje...samo meni visina ide oko 3.5m
nisam nikakav strucnjak ali kao prva intuicija sta bi trebalo ovde da se radi je neki absorber na plafon, jer mnogo je mala visina i za slusanje muzike a kamoli za snimanje vokala...nadam se da ce da vide post iskusniji ljudi pa da te tacne usmere :)

LA-2A
05-12-2017, 04:54 AM
jel si razmisljao da potkopas pod, tako mozda mozes da dobijes jos 25-30 cm visine sto bi ti nesto znacilo jer ipak 2.05 je jako nisko.

stronca
05-12-2017, 08:54 AM
Nzaost to nesmem da radim vec sam pito gazdu sto mi je dao ovo vec.

NLP
09-12-2017, 08:20 PM
Visina je 2,05m,duzina je 4,45m,a sirina 4,04m... visina ti je skoro tačno polovina širine, to je polovično dupliranje mdalnih frekvencija.

Visina ti je veoma rizična.

Iako ti stručnjak napravi nacrt, doči češ do cca. 1,8m visine.