Log in

View Full Version : Konverzija na 44800Hz

player
24-10-2017, 04:20 PM
Pozdrav ,
kratko pitanje,kako je moguce konvertovati tipican sample rate (44100,48000...) u 44800 ? Nekoliko programa koje imam ne podrzavaju 44800Hz a ni Google se nije bas proslavio :) ... Hvala !

awacs
24-10-2017, 05:33 PM
Možeš recimo u Audacity-ju da konvertuješ u bilo koji sample rate. Imaš slike u atačmentu. Kad dođeš do dijaloga na slici br. 2, uneseš brojku RUČNO. Isto tako ručno uneseš vrednost za Project sample rate na slici 4 (mora da bude identična vrednost da bi eksportovao kako valja). Onda ekportuješ, i to ti je to. Podešavanja za resampling su u meniju Edit>Preferences...>Quality>High Quality Conversion.

Pozdrav,

Vasa

player
24-10-2017, 05:58 PM
Možeš recimo u Audacity-ju da konvertuješ u bilo koji sample rate. Imaš slike u atačmentu. Kad dođeš do dijaloga na slici br. 2, uneseš brojku RUČNO. Isto tako ručno uneseš vrednost za Project sample rate na slici 4 (mora da bude identična vrednost da bi eksportovao kako valja). Onda ekportuješ, i to ti je to. Podešavanja za resampling su u meniju Edit>Preferences...>Quality>High Quality Conversion.

Pozdrav,

Vasa
Hvala Vaso ,nadam se da ce funkcionisati kako treba . Radi se o jednoj novoj spravici ,da ga nazovemo "IR loader " koji podrzava samo 44800Hz (kao i njegov prateci software ) .Cudno ... kad sam tvorca pitao o tome samo je ponudio da mi konvertuje moje(44/48.. ) ,fajlove bez nekog objasnjenja .
Videcemo ,hvala jos jednom :)