Log in

View Full Version : Novi Kontakt Pomoc!

Nemania
12-07-2017, 01:19 PM
Instalirao sam novi kontakt 5.6.5 sa update na 5.6.8..Sve radi Ok, samo kada hocu da idem na ADD LIBRARY, nedozvoljava vec prijavi da treba da se skine sa njihovig oficijalnog sajta nesto sto se zovi Native Acces..naraavno ja to ne mogu da skinem..Da li postoji drugi nacin da nekako to resim???:confused::confused::confused::confused:

pekilik
12-07-2017, 05:51 PM
Zadrzi samo .exe file sa verzije 5.6.5 i neka ti on sluzi za ubacivanje library-a, kad ih na toj verziji ubacis rade posle i na 5.6.8....

Nemania
12-07-2017, 05:58 PM
Resio sam tako sto sam ostavio 5.6.5 verziju, plagovi rade. ALI eto jos jednog problema:
Kada iskopiram vst dll, u steinberg folder otvori se normalno kontakt, medjutim kada bridzujem, onda "osnovni" nestanu a ostanu samo bridgovani.. Kako to da resim???

...jer mi treba i ne bridzovani i bridzovani..
Znaci trenutno mogu samo jedni ili drugi...pretpostavljam da je nesto vezano za regedit, ali ne znam sta da obrisem da ne zeznem ostalo.
Inace drugi plagovi najnormalnije rade i kao obicni i kao bridzovani, cubase ih sve vidi..

Nemania
12-07-2017, 06:59 PM
...tj ako je do registry.. gde tacno treba da udjem i sta da obrisem, da bi cubes video i obican i bridzovan isti plugin?

idvi
13-07-2017, 08:28 AM
..malo da okrenem ploču ..zbog čega se isplati preći na 5.68 ako verzija 5.4.2
radi savršeno !? Imali li stvarno velikih razloga ili ...?
:confused::shock:

Rhino
13-07-2017, 09:11 PM
Vjerovatno neka banka trazi noviji kontakt i to je sve da ja znam.