PDA

View Full Version : burn studios residency 2012 - David Guetta Masterclass

spartakus
12-05-2017, 09:58 PM
https://www.youtube.com/watch?v=DEfeh0bQ504

Filip_
13-05-2017, 12:06 AM
Gledao ovo davno. Trebao je da pusti ovog sto mu radi stvari da prica,a ne on da trtlja :rolleyes:. Realno i tada i sada sam morao da pogledam sa preskocima kako ne bi gledao/slusao one bezlicne gejeve od ucenika (ne mislim homoseksualce, ovo su gejevi = tip licnosti) koji piju pivo samo sa aromom kruske i jabuke.

spartakus
13-05-2017, 09:15 AM
Filipe pa nisu to pederi to su Gejcine(shoder i dzak cementa).Bolje da obratimo paznju na jezik uskoro ce nam premijer biti gej(ma vec jeste).

Filip_
13-05-2017, 11:49 AM
Bolje da obratimo paznju na jezik uskoro ce nam premijer biti gej(ma vec jeste).

Ma Bane, nase kanale godinama vec ne pratim (izuzev poneka emisija i Slagalica), kao i TV inace, i novine sam izbacio iz upotrebe tako da sam srecom operisan od te vrste s(r)tanja u zemlji. No da pustimo te stvari (politiku) niz vodu gde joj je i mesto i vratimo se muzici :). U svakom slucaju ima par zanimljivih (David-ovih) pogleda na side-chain kompresiju i layering kick-a u videu.

spartakus
13-05-2017, 03:28 PM
Pored sidechaina i layerovanja kikova jedna stvar me je odushevila emocije i energija.