PDA

View Full Version : Fora sa dobrom grafickom

spartakus
12-04-2017, 09:25 PM
Ladno sam izvali foru kako da dobijem na monitoru koji max moze na 1080p vecu rezoluciju nego shto monitor moze da podrzi.Paljenjem virtual super resolution-a podize se broj tacaka na 2560*1440.Teshko mi je da verujem da je tako neshto uopshte moguce.nakon paljenja vsr grafichka i dalje cuti(ne pale se ventilatori) cpu takodje.Mozda nekom pomogne nije testirano na dva monitora uskoro ce.

bubu
14-04-2017, 11:29 AM
Sta nije to isto ko da 192kbps MP3-cu konvertiras u 320kbps?

Rhino
17-04-2017, 10:40 AM
Oces da kazes da npr na laptopu koji ima manju rezoluciju mogu da stavim HD? To bi bilo sjuper.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Filip_
17-04-2017, 03:05 PM
Ne bih da mracim, ali tesko da moze porseov motor u juga :)

Verovatno je neki upscaling u pitanju, ali pitanje je koliko jede RAM memorije i procesora. (Svojevremeno je Asus u nekim DVD player-ima imao nesto slicno, iako je efekat bio zanimljiv na 19" ili 22", na ekranima vecim od 27 incha nije licilo ni na sta :rolleyes: )

Lepo bi bilo uporediti na "Live" varijanti (jedan pored drugog: Full HD monitor Vs. neki HD ready sa Virtual super res. na Full HD recimo).

P.S. - Sada malo procitao o svemu. U pitanju je AMD resenje koje radi samo sa odredjenim (poprilicno jakim/skupim) modelima Radeon serije (?). Sada mi i ima smisla sve, izgleda da je u pitanju cisto igracko iskustvo.

spartakus
18-04-2017, 09:28 AM
Jeste za igre bolje iskustvo ali probao ableton u toj rezoluciji i izgleda mnogo cistije i jasnije malte ne sicushno stane 50 traka bez da skupljash grupe.