PDA

View Full Version : Loopmasters org'najz'r

Igor
29-01-2017, 01:28 PM
Ako ste "ponosni" vlasnik Loopmasters kolekcija, evo nečeg što vam uskoro može olakšati život. Po meni proizvođači lupova, audio efekata, muzičkih kolekcija, ne bi trebalo da se upuštaju u biznis ukoliko nemaju ovu kokošku za jaja...

"Loopmasters set out to do exactly that with their upcoming release of Loopcloud. This software will allow its users to have access of all of their loops and samples organized by tempo, instrument, genre, and any additional custom tags"...

http://bedroomproducersblog.com/2017/01/24/loopmasters-loopcloud/

DaBear
30-01-2017, 01:58 PM
super ideja...jedino ako ne prepozna "domace" Loopmaster kolekcije i nekako dostavi njima IP kompjutera na kome se nalaze...?:D

spartakus
30-01-2017, 05:36 PM
Ma braca sa pijace ce to da srede bez brige :grin:

NIelectroy
30-01-2017, 09:28 PM
ne koristi loopove to rade samo amateri pravi producenti prave ritmove od nule

Igor
31-01-2017, 04:49 PM
Ni ja ne volim lupove!

Bolje je kad sam nešto izlejeruješ, freekombinuješ, od semplova ovih, onih, i provučeš kroz fx, jedan, drugi, i dobiješ nešto treće, sedmo, deseto...

Međutim, fakat je da u okeanu semplova, lupova, ovoga, onoga, odlazi izuzetno mnogo vrednog vremena na organizovanje, razvrstavanje, tagovanje...

Recimo, u svetu audio efekata Sound Ideas važe za, ajmo reći, među boljima u branši, međutim, njihov katalogizator, da ga tako nazovem, ne odgovara, dok, na primer, Digital Juice kolekcija u Juiceru mi više leži... Znam, to nisu lupovi, ali generalizujem jer je to taj sir.

spartakus
31-01-2017, 05:27 PM
Ako cujem dobar dobosh u nekom loop-u naravno da cu ga upotrebiti(samo dobosh),ja barem tako radim.

LAMPASH
31-01-2017, 06:49 PM
ne koristi loopove to rade samo amateri pravi producenti prave ritmove od nule

Je l' k'o Liam Howlett:wink: :

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Lo67bWkNEiE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pozdrav!

NIelectroy
01-02-2017, 04:31 PM
da bre podseti me na ovaj video jbg. ne mogu da kazem nista lose za prodigy...:D