Log in

View Full Version : sampletank 3 problem

obicni user
03-01-2017, 02:54 PM
Nakon par neuspjelih pokuĊĦaja uspio sam pokrenuti ST3 u reaperu. Ni mixcraft ni portabilni cubase ga ne vide. No dakle učitao sam par instrumenata i probao upotrijebiti u projektu. I nastaje problem. Dakle učitava midi ali... U sempleru tipke koje je odsvirao ostaju " pritisnute". Dakle npr cuje se prvi udarac bas bubnja, pa snera, Hh. I dalje u prikazu ostane kao da je ta tipka pritisnuta. Jel mozda problem do setingsa ili do samog softvera. Zna li neko ??

branoy
03-01-2017, 05:04 PM
za neuspele pokusaje, verovatno si na 32 bit daw. ST3 je 64bit plug, nema ga vise kao 32bit

obicni user
04-01-2017, 09:46 AM
Da, moze biti ali ne vidi ga ni Mixcraft 64. No uspio sam pokrenuti na drugom računalu. Taj ima 4 gb rama. E sad kad ga pokrenem u reaperu kao vsti multichanel 4 instrumenta uzmu mi 30-40% memorije i sve krči. A ako učitam na svaki taj kanam St3 zasebno nema krčanja ali ima 60-70% zauzeća. Ok radi se o slabijem laptopu ali po toj logici na 8 gb i nakom prosjecnom quad procesoru ne mogu raditi na nekakvom slabijem projektu.. E sad jel to samo kod mene???