Log in

View Full Version : Chord Triger konvert???

branoy
29-12-2016, 02:34 AM
poz, zna li neko od vas , imam chord akorde terce svoje u .xml extenziji (za Cubase , i njegov interni midi plugin Chorder)
znaci kako te iste (tu extenziju .xml) da konvertujem u Logicov interni midi fx Chord Trigger kome je extenzija pst (kad se urade u njemu ista mapiranja nota pa SAVE. ?? ?

idvi
29-12-2016, 09:57 AM
poz, zna li neko od vas , imam chord akorde terce svoje u .xml extenziji (za Cubase , i njegov interni midi plugin Chorder)
znaci kako te iste (tu extenziju .xml) da konvertujem u Logicov interni midi fx Chord Trigger kome je extenzija pst (kad se urade u njemu ista mapiranja nota pa SAVE. ?? ?

Dali si to malo unapredio..jer iz prošlih postova sve sam skinuo i ucinio onako kako si opisao i tada nije mi radilo...i ne samo meni. ?

branoy
29-12-2016, 08:39 PM
ma idvi ti ne znas ocito, kad ti ni gotovi preseti ni video klip ne pomaze, nemam sta ti ja vise objasnjavati.. ti zapeo ko ** stalno ne radi mi !! ja i slikama naveo putanje gde i sta, i sve objasnio... poz

idvi
30-12-2016, 11:20 AM
ma idvi ti ne znas ocito, kad ti ni gotovi preseti ni video klip ne pomaze, nemam sta ti ja vise objasnjavati.. ti zapeo ko vo stalno ne radi mi !! ja i slikama naveo putanje gde i sta, i sve objasnio... poz

branoy..ako imas pomanjkanje kulture ili nesto te muci ne trebas da me nazivas VOLOM. Kulturno sam upitao nicim te ne vređajući.
Vjerujem da to moderator prati i da se konacno jednom prekine tvoji izlijevi nekulture...mada rado citam tvoje postove koji su puno puta ..u najmanju ruku ..nepristojni. Od sada necu..svako ti dobro u 2017!

Bockie
30-12-2016, 01:02 PM
Branoy, molim te da probaš čoveku da ponovo odgovoriš postupno, a ne da koristiš uvredljiva poređenja...

Ako te mrzi, ako ti je cimanje, preskoči , sve ok, ali bez opisa i ličnih dojmova... :wink:

idvi
30-12-2016, 01:50 PM
Branoy, molim te da probaš čoveku da ponovo odgovoriš postupno, a ne da koristiš uvredljiva poređenja...

Ako te mrzi, ako ti je cimanje, preskoči , sve ok, ali bez opisa i ličnih dojmova... :wink:

Hvala moderatoru! Ne treba popratna objašnjenja skužio sam sve ALI (nije kubanje) ima neke nedorečenosti pa sam zbog toga i postavio pitanje nadogradnje. Ne želim zakuhavati i stvarati neke nedoumice! Hvala!

LAMPASH
30-12-2016, 01:59 PM
Dali si to malo unapredio..jer iz prošlih postova sve sam skinuo i ucinio onako kako si opisao i tada nije mi radilo...i ne samo meni. ?

Idvi, Branine skripte za Cubaseov chorder RADE i to kao sat, i ne samo meni:)

Pozdrav!

idvi
30-12-2016, 02:21 PM
Idvi, Branine skripte za Cubaseov chorder RADE i to kao sat, i ne samo meni:)

Pozdrav!

Hvala..onda sam ja raštimani sat ali nisam "vo" :) ..povlaćim se!

LAMPASH
30-12-2016, 05:04 PM
Hvala..onda sam ja raštimani sat ali nisam "vo" :) ..povlaćim se!

Ja nisam rekao da si vo, a nisam ni rekao da si rastimani sat. Samo kazem da Branoyeve skripte rade dobro i ti si prvi na forumu koji se zali.

P.S.
Moram priznati da je chorder jako dobar MIDI plug i da je Brana uradio super posao i da ce mi to recimo nedostajati u Reaperu.
Ko zna, mozda Brana nekad tako nesto isprcka i za Reaper ;)

Pozdrav!

branoy
30-12-2016, 05:48 PM
evo ispravljeno drug Bockie!! hahah

lampash@
i za Reaper imam!! i to cita iste skritpe koje sam pravio za Cubesov chorder. jesi srecan? hahah evo ti !! uzivaj!!

http://www.thepiz.org/plugins/?p=midiChords

taj ide u sve daW! poz:))

LAMPASH
30-12-2016, 06:35 PM
Bravo legendo:jupi:

LAMPASH
30-12-2016, 07:30 PM
@Idvi
Evo ti dokaza da ovo radi u Cubaseu:

http://i63.tinypic.com/qqcxtg.jpg

A kao po loju je i u Reaperu:

http://i68.tinypic.com/35i29mf.jpg

@Branoy
Hvala ti majstore jos jednom!

Pozdrav!

branoy
30-12-2016, 08:23 PM
ovo ti je isto i oko programa na torr i ostalim sajtovima, ispod 20 komentara hvala radi!! a osamdeset komentara onih koji ne znaju, iako je isto napisano REDAME svima, i objasnjeno kako sta. ahha
zato ja jos i video napravim, al opet nista jbg

nista drug uzivaj!! okacicu vam sve terce sto imam!!

idvi
31-12-2016, 08:28 AM
Hvala ti branoy sto si se izvinio za "vo"..prihvacam izvinjenje:wink:

idvi
31-12-2016, 08:36 AM
Ja nisam rekao da si vo, a nisam ni rekao da si rastimani sat. Samo kazem da Branoyeve skripte rade dobro i ti si prvi na forumu koji se zali.

P.S.
Moram priznati da je chorder jako dobar MIDI plug i da je Brana uradio super posao i da ce mi to recimo nedostajati u Reaperu.
Ko zna, mozda Brana nekad tako nesto isprcka i za Reaper ;)

Pozdrav!

U pravu si prijatelju...ako si pažljivo procitao moj prvi post citat:"..jer iz prošlih postova sve sam skinuo i ucinio onako kako si opisao i tada nije mi radilo...i ne samo meni". Primjecujes rijec "tada" ..znaci da ga nisam dalje isprobavao niti "proucavao"..ostao sam na "tada".
A moje pitanje je bilo potpuno bezazleno kao usput ..dali je to malo unaprijedio ..znaci nikakva uvreda ili pomisao na uvredu..jer koliko pamtim i sam je napisao da kada smogne vremena ce da ga doradi..ma sta to znacilo.!
Dali i ja moram nekoga imenovati "volem" ili neku prikladniju usporedbu..da bi mi netko stao u obranu!? Mozda je to nova retorika.
Pozz!

branoy
04-01-2017, 07:42 PM
nema tu odbrane! ne mozes nesto blatiti ako nisi znao to sam napraviti podesiti i nije ti radilo jer znaci ti nisi znao, jel tako??! tako je! i sto je jos gore, svaki ured post, to ne radi, to ne valja ,, .. a citaju i drugi too..

idvi
05-01-2017, 06:50 PM
nema tu odbrane! ne mozes nesto blatiti ako nisi znao to sam napraviti podesiti i nije ti radilo jer znaci ti nisi znao, jel tako??! tako je! i sto je jos gore, svaki ured post, to ne radi, to ne valja ,, .. a citaju i drugi too..

Bravoo..vrlo mudra misao i stav..nadam se da i to drugi chitaju, jel tako?? tako je! I sto je jos gore ..treba te podrzavati da nekog nazivaš vol...jer i to citaju drugi..too..
Vidim da se "pismeno" ispravljaš mjesto "vo" stavio si "**".
I SAMO JEDNA NAPOMENA..PROCITAJ OVO!

Pouceni dosadasnjim iskustvom i imajuci u vidu efikasno funkcionisanje foruma dogovorili smo se oko sledecih

Pravila ponasanja clanova:

1. Svaki clan je duzan da se prema drugima odnosi sa postovanjem. Pozeljno je da svaki clan naucen onim sto je procitao na forumu pomogne novopridoslima i da ih, ukoliko postoje slicne teme, uputi na iste odakle mogu da nauce trazeno...Pokusajte biti samokriticni u svom izlaganju...

2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme.