View Full Version : Cubase 6 Pro 64bit stigao na OS X
branoy
27-12-2016, 04:59 AM
Evo video test na os x El Captain 10.11.6 , Nadjoh ga na torru kod rusa. stigao 23.dec.2016. instalirao i evo rezultat:))
kako su i sta odradili da ne treba usb dongle za PRO Cubase Full 64bit nemam pojma hah!! elementsi i artisti mogu u kantu posle ovog.
dosta od njih nema se sta dodat:D
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/L4lwJojUaC4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Dali je sve ok ili samo "onako". Molio bih te da mi posaljes adresu.
branoy
27-12-2016, 07:07 PM
samo kucajte to u google
Steinberg - Cubase 6 6.<wbr>0.<wbr>4 [Intel] [Lic]
branoy
27-12-2016, 10:37 PM
evo testiram ga dans konacno.. nestabilan je!! velika steta!! ali ipak ima pomaka u njegovom razbijanju. ipak da bi se uslo u PRO verziju potreban je bio uvek USB Dongle original, nikako drugacije, a cim su hakeri to zaobisli da on ne treba, znaci radi se sto posto velikim napretkom! jednostavno 6 full udjes radis, i sve pici, i nemas pojma na kom ce pluginu pasti kad insertujes negde i nekad. tako ne isplati se ni ova verzija, ... .. elements ne vredi spominjati. moze se slobodno ova tema izbrisati
awacs
28-12-2016, 10:34 AM
Baš naprotiv. Ne treba je brisati jer može da posluži kao dobro upozorenje.
Pozdrav,
Vasa
Svejedno mi. Da sada otključaju ovu poslednju verziju Cb, ja nemam komp da to tera kako treba. Mislim, radilo bi to, ali ipak nije to pravljeno za 4GB RAM-a i EMU 1280 koja Å¡ljaka na beta 64bit drajverima, zbog čega malo malo pa poludi mikrofonski ulaz, ili mi neki tamo EMUov proces zauzme 60% CPU. Ne vredi, odustajem. Å*klopocija je Å¡klopocija i tu do daljnjeg nema pomoći. A to daljnje, bojim se... P. S. Hteo sam sa se "uÅ¡telim" u StudioOne familiju, klasa je za Cb 5, ali tačno se oseti da treba snage, da je kilav, jer kilava je maÅ¡ina. 😩
Sent from my ME173X using Tapatalk
awacs
28-12-2016, 12:13 PM
Koliko su tek kilavi oni Studeri, MCI-ji i Otariji. Na njih ni prastari Cubase Audio ne možeš da instaliraš. Užas.
Pozdrav,
Vasa
tajna92
29-12-2016, 07:11 AM
Pa... @Igor , na losoj masini ni jedan DAW nece raditi kako treba.
Znam. DoduÅ¡e, C2Duo izlazi na kraj sa svime, ali, kažem, trebalo bi tu vetra u ledža, boljih džonova, neki Å¡al, kapa, rukavice za ovo 'ladno vreme. Elem, da mi donosi neku lovu, uložio bih. Ovako, nema smisla. Ubrzanje mi neće promeniti idiotsku situaciju u kojoj mi treba veza u Beloj kući da bih... Neću o tome. Poenta je, hoću reći, osećam da je poenta ne mirovati. Biti prisutan u krugu gde se osećaÅ¡ slobodno. Ko inspiraciju ne inspiriÅ¡e, inspirisan bit' ni neće, rekoÅ¡e onomad Gloktronsi. A ja čuh od Kvrcka. Preko paralelne kompresije, naravno.
Sent from my ME173X using Tapatalk
tajna92
30-12-2016, 01:13 PM
Zamesi ga ti onako filozofski, sto o tebi daje doboljno informacija onome ko zna da ih protumaci, ali... Nije bas sve u lovi.
Ni meni ne donosi lovu ali donosi ono drugo sto lova ne kupuje...
LA-2A
30-12-2016, 02:43 PM
Nije bas sve u lovi.
Nije, nesto je i u vezi sa Belom kucom :)
branoy
03-01-2017, 12:21 AM
https://postimg.org/image/pmshpoxbl/
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.