Log in

View Full Version : Miroslav Philharmonik 2 Demo

branoy
22-12-2016, 09:39 PM
koliko je ovo jbt slabo, strasnoo, nula bodova zvuk , plastika ziva!!
gledam Jordana, stidi se i on sto svira msm sta cuje sta izlazi iz tog vsti, al jbg placen dobro hahah pa mora prezentovati! slusao sam i hq hd kvalitet i ovo njegovo, ko sa tim nesto radi svaka mu cast hahha, sjebo se pravo!!
ova library je iz jedno 98god po napretku hahahah

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/vaqd3gLMqI0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Goran B
23-12-2016, 04:39 PM
Ha šta da ti kažem, u legalnom svijetu softvera, i kao all in one orkestarsko rješenje možda ima nekog smisla, ponavljam možda...
Slažem se da zvučno nije konkurentan sa ostatkom bjelosvjetske elite na ovom polju, ali vjeruj mi ima i gorih i to skoro za iste pare, mislim bar ih je bilo ako do sada već i nisu propali.

Nekako mi se vrti po glavi da bi Miroslav mogao solidno proći kao neka EDU varijanta uz dobar popust, onako kupi neka škola na kilo pa instalira na kamaru računara u učionici.
Ponavljam opet, ovo važi za neko carstvo legalnog softvera gdje se tako mora raditi, a o narodnim varijantama, šta da ti kažem, džaba je pa znaš kako kažu "Kada baba ima meda i po guzici se maže" :)