Log in

View Full Version : Cubase 6.5 Artist 64bit radi

branoy
25-11-2016, 11:58 PM
otkrio sam nesto veoma dobro!!!
posto ta verzija sa ru cubase 6.5 64bit artist radi samo kad se pobrisu svi plugini u internom VST3 folderu, onda se koriste samo svoji vst insralirani, a nema internih od cubase6 sto je malo lose jel fali nam uvek dobrih interni tipa kompresor i ekipa, ja sam ga sad opet instalirao. Izbrisao sve to u VST3 i dobijemo ga praznog, ostale funkcije rade.. posto sam imao vec Cubase 8.0.40 64bit Element instaliran, uzeo sam kopirao sve iz VST3 foldera osmice elements u taj artist 6.5 64bit u vst3 njegov interni!! i jbt skenirao je sve plugine :D sve radi!! a ima se sad ipak artis sa sidechain i midi pluginima i ostalo!!
evo slika da vidite.. nema baga !!

https://postimg.org/image/65aiw3wzp/

Jan
26-11-2016, 12:11 AM
Brano, a koji su drugi limiti te artist verzije ? Bese nema vari-audio ?

branoy
26-11-2016, 12:44 AM
evo komparacija sto sam nasao, nema neke razlike.

https://www.absolutemusic.co.uk/community/computer-music/cubase-7-vs-cubase-6-5-comparison-chart

LAMPASH
26-11-2016, 09:33 PM
nema baga !!

https://postimg.org/image/65aiw3wzp/

Meni baguje i puca po svim savovima tako da se ne bih bas slozio sa tvojim naslovom teme.:)

I da, kao sto kazes, obrisao sam plugins, pa to pise u nfo fajlu instalacije:

Instructions:
1. Install Cubase 6.5
2. Delete everything in C:\Program Files\Steinberg\Cubase 6\VST3.
3. Copy and replace patched file to the installation folder
4. Start Cubase and choose the Artist version.
5. Enjoy

Mixer now works :-)

@Jan
Nema vari-a.

branoy
27-11-2016, 01:30 AM
nema druze baga, ima samo jedna greska se pojavi nekad na ekranu a i sami hakeeri su rekli samo klik kancel i nista se zivo ne desi.. i plus sto sam implementirao od 8.0.40 sve interne plugine to je to Sve radi!! ne smem ti snimiti jedan projekat bruka kanala, vsti, milion stvari, da vidis ovde, i da sve radi max. msm projekat poznat od nasih iz bg pa da ih ne kompromitujem, dobijen da se malo iz njega nauci , komercijalni projekt . ja pravio muziku , artist odlican!!

branoy
27-11-2016, 04:08 PM
evo video sad snimio da ti dokazem to sto pisem! msm ja nisam neko ko laze .. ja uvek sve videom dokazem!! samo radi nevernika!! ili je vama do masina, sistema ja ne znam u vasim kompovima sta je sta i kako ih odrzavate. imaju li sve potrebne instalirane directx, visual cc i ostale zeze codece itd.. evo ti taj artist 6.5 , sto sam u njega ubaci plugine interne od osmice, i sad je kao full artist, i vidis tu jednu gresku koja ni na sta ne utice.. i sve ostalo radi bez greske.. a ima se i sidechain i sve.. vari audio lako u peticu snimit sto sam rekao i ispravit..

<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/EXkol3_KmVQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

LAMPASH
27-11-2016, 05:45 PM
Uh Brano druze, pa gde sam rekao da lazes? Rekoh kako radi kod mene. E ovaj prozorcic na 1:25 mi je stalno iskakao i zato sam ga uninstalirao jer mi ne treba takav DAW, a bilo je i par zakucavanja. Toga u C5 nema ( sem ponekad sa Jbridgeovanim pluginima i to nocu :D ) sto znaci da mi je sistem kao svajcarski sat a tek toga nema u Reaperu :)
A i hebe mi se za steinbergove plugine. I jos palis DVA Cubase-a u toku mixanja zbog vari audia! Probaj bre sa waves tunom ili melodyneom i videces koliko ces ustedeti vremena.

Pozdrav!

spartakus
27-11-2016, 06:47 PM
Branoj pa gde je automatizacija,aj probaj malo kompleksnije programiranje pa javi utiske.

obicni user
27-11-2016, 07:43 PM
Ja sam probavao svakojake kombinacije pa tako daw-ovi osim stajnbergovog prepoznaju plagove suparnika a i unutar verzija. Dakako to si mozes priustiti ako kupis na placu. No isto tako mozes si priustiti da se nakon 23,78 puta ok, nesto jednostavno zablesira i krepa. I sve pet. Ima takvih kombinacija i u drugim programim, a ne samo vezanim za produkciju. E sad postavlja se pitanje koliko si moze dozvoliti da se zablesira program netko ko miksa cijelu noc jer u 6 ujutro mora biti gotov. Mislim da je preskupa skola.

branoy
27-11-2016, 08:50 PM
pa za sta sluzi save bkp svakih 10min??? np3? kao i u svakom najnovijem i najstarijem daw? svaki moze zapucat se iz nekog razloga!! jbridge neka pukne eto zakuco se dzaba sto je original itdddd

ljudi moji, ko nece ovaj 64bit daw otvoren svih mogucnosti, a ne element 8, neka izvadi 500eu i neka sebi kupi program, i nikog ne smara!! ja ti pokazem mogucnosti, tebi i to malo, pa kupi sebi, ja nisam isao u 6minuta u svaki deo programa, vidis da radi i meni dosta kao i sve u njemu. meni nije tesko kad ovde muziku uradim otici jos nakaciti matricu u C5 i sa variaudiom srediti sta treba.. nisam ja navikao ni na sta drugo, vari mi je najbzi i nema potrebe ulazit drugde. ja sam u njemu brz.

LAMPASH
27-11-2016, 11:30 PM
ljudi moji, ko nece ovaj 64bit daw otvoren svih mogucnosti, a ne element 8, neka izvadi 500eu i neka sebi kupi program,

Sto Brano bas 500€, Reaper licenca je 60$ :cool3:

jbridge neka pukne eto zakuco se dzaba sto je original itdddd

Za Reaper ti ne treba nikakav jbridge ;)