Log in

View Full Version : Taze ...

alek019
16-11-2016, 10:10 AM
Evo vam jedan link na jedan noviji sajtić koji se brzo dopunjuje. Puno knjiga...računarskih...ali ima i beletristike.
Rekli bi smo da ima gomila sajtova gde možete obogatiti svoju e-biblioteku pa zašto je ovaj poseban?

Hmm...jednostavno...knjige su taze 2016., 2015...godina. Naravno da ima i starijih ali na prste ćete ih izbrojati a ovih taze...na hiljade. To je jedna stvar, druga... iste se nalaze na tom sajtu, nisu postavljene na sajtove gde ako nećete da osedite skidajući ih, morate da se pozdravite sa malo parica. Ovde toga nema (bar je tako do sada).

Ipak treba da se malo požuri jer ovakve prilike da dodjete do taze literature nema baš često a i knjižice mogu brzo da postanu nedostupne.
Tek da steknete neku sliku, mislim da je u zadnjih petnaestak dana dodato oko 1000 knjiga.

Taze e-knjige (http://www.ebook-dl.com/)

Znak
16-11-2016, 11:47 AM
Thanks. Upravo sam tražio nešto u vezi React.js-a.

Gianfranco
17-11-2016, 10:54 AM
Najbolji sajt ovog tipa , koji sam do sada video... Sjajan poklon... Hvala! :wink:

"7"
17-11-2016, 11:18 PM
Da bih se besplatno registrovao traze mi podatke o platnoj kartici... kao nece nista da naplate za vreme besplatne probe ali da bih uopste probao treba da im dam podatke... nesto mi tu ne mirise kako treba, mozda gresim ali sam blago skeptican...

Gianfranco
18-11-2016, 07:20 AM
Nije potrebna registracija, da bi se pristupilo sadrzaju...

alek019
18-11-2016, 10:48 AM
Kada izaberete knjigu tada NEMOJTE KLIKTATI NA VELIKE DUGMIĆE (plave download ili read online). Kliknite sa desne strane na DOWNLOAD EBOOK i skinite knjigu. Tu vam se ništa ne traži, nikakve kartice ili slično...

alek019
09-11-2019, 12:05 AM
Pozdrav narode,
Baš dugo nisam zalazio u ove rumske krajeve.
I sada slučajno probah i ...Ponovo radi...forum!!!

Kako je i ovaj sajt bio na...odmoru...tako nekako i ja...ne pamtim kada sam uzeo gitaru u ruke...ali čeprkanje po računaljkama...moranje...

Evo da podelim sa vama i jedan link na opet gomilu literature..svega i svačega...
Izbor možda i nije tako reprezentativan što se tiče literature na Eng...ali zato je tu gomila literature na Rus...pa se koliko toliko može steći slika šta to i kako oni piskaraju na razne teme...

Da nije sve tako krasno i nije ali...ako se rešite da se pozdravite sa malo eurića...možete i skinuti dosta knjigica...Neka gruba matematika bi bila recimo 10 e, i možete doći do oko 300 knjiga, po vašem izboru.

Da bi videli šta to tamo ima...a na drugim mestima nema...pre nego platite...prošetajte malo sajtom...pa ako nadjete nešto za vas vredno...pomozite braći...

Sajt je na ruskom, ipak mislim da ćete se snaći, a ako baš mora tu je i...google translate...

Dakle LITERATURA (https://www.twirpx.com)

Pa ako se dobro sećam..."programeri svih zemalja...ujedinite se..."

Svako dobro...

alek019
23-01-2020, 07:46 PM
Na linku koji ćete ovde naći su neki lepi, interesantni i retki programčići.
Neki su SHAREWARE, dakle nisu besplatni ali imate i dva neobična i džabalesku.
Ovi drugi su bar po meni veoma interesantni, jer vam na lak način omogućavaju da baratate, kako da kažem, skrivenim čarima Windowsa 7 ili 10.
Pogledajte sami pa DONESITE ODLUKU...Mozzart... Mala šala (nenamerna) ali ...ozbiljni programčići.

Dakle... (www.theropods.co.uk)

alek019
30-04-2020, 12:48 PM
Ako požurite, možete besplatno nabaviti bar 2 lepa programčeta i uštedeti sebi malo para.

Posetitie ovaj link (bit.ly/iobit500)

Tu vam je i jedno dosta skupo programče, ali besplatno za sad. (https://paperscan.orpalis.com/)