View Full Version : The Distressor vst!!!!
branoy
25-10-2016, 11:27 PM
It’s been 20 years since Empirical Labs released its first compressor
The Distressor. From those early days on, Empirical Labs has been bombarded with requests for a great compressor plugin for those working in the box… and it had to be one with the creamy sound and ease-of-use of our own award winning hardware compressors. We are sure you will find the 20-year wait worth it!
http://www.empiricallabs.com/arousor.html
ilok2, pijaca!!
Rhino
26-10-2016, 01:29 AM
Jesgaprobo?
NIelectroy
26-10-2016, 10:35 AM
jao
Bitch
26-10-2016, 11:59 AM
pijaca? ajao
Mika Technika
26-10-2016, 03:38 PM
Radi posao
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
spartakus
26-10-2016, 05:25 PM
Ko radi posao branoj ili pijaca ili Distressor?
Bockie
27-10-2016, 12:23 AM
Net-provajderi ponajviše, za ovaj uzaludan net-protok...:D
Mika Technika
27-10-2016, 05:04 PM
Dist! Hvala im na mix knob-u, bez njega meni ne bi radio posao :) testirao ga juce, znaci lepo zgazis sve sto hoces, i onda mix knob in action :)
awacs
27-10-2016, 07:42 PM
Nego, družino, jedan off-topic.
Deder da neko mlađi i sa boljim ušima od mene posluša ovaj video koji je uradio Greg Wurth. Naravno da ne čujem kao nekad, a moguće je da sam najzad i poludeo, ali ja pored sveg njegovog silnog vrćenja dugmića nisam čuo apsolutno nikakvu promenu u zvuku. Naročito obratite pažnju na deo 11:38-13:00 (100% wet, Rivet Mode, Input kolko oćeš, Gain Reduction kolko oćeš, THD vala skroz...). I ništa... A ispod komentari „do jaja“, „hvala na iscrpnom demu“, „fantastičan prikaz“ itd. Ko da čitam „Carevo novo odelo“.
Ne sumnjam u to da je plugin zaista do jaja, ali ovaj video me je baš zbunio. Kao da je pogrešan bus iz PT išao u snimak. Ili sam, ko što rekoh, baš sasvim gluv i lud.
https://www.youtube.com/watch?v=0ph6AUnaxQc
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0ph6AUnaxQc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Pozdrav,
Vasa
alavuk
27-10-2016, 11:25 PM
a da sam licno isprobas plug in ? :)
awacs
27-10-2016, 11:45 PM
Dosta mi je više isprobavanja. Kažem da je off topic, jer me više zanina da li sam odlepio nego što mi treba pedeseti kompresor u VST folderu :)
Pozdrav,
Vasa
NIelectroy
28-10-2016, 12:03 AM
Kad sam ja probavao nije se ovako ponasao kao kod njega na 14 decibela gain reduction (posto je ume da bude bas agresivan na tim ekstremnim vrednostima), do duse malo sam ga probavao na bubnju ali na bassu me odusevio, bas moze svasta da se odradi.
phil.milmax
28-10-2016, 05:22 AM
Dosta mi je više isprobavanja. Kažem da je off topic, jer me više zanina da li sam odlepio nego što mi treba pedeseti kompresor u VST folderu :)
Nisi jedini. Ili smo mozda obojica odlepili... :grin:
Arthur
28-10-2016, 12:19 PM
Nego, družino, jedan off-topic.
Deder da neko mlađi i sa boljim ušima od mene posluša ovaj video koji je uradio Greg Wurth. Naravno da ne čujem kao nekad, a moguće je da sam najzad i poludeo, ali ja pored sveg njegovog silnog vrćenja dugmića nisam čuo apsolutno nikakvu promenu u zvuku. Naročito obratite pažnju na deo 11:38-13:00 (100% wet, Rivet Mode, Input kolko oćeš, Gain Reduction kolko oćeš, THD vala skroz...). I ništa... A ispod komentari „do jaja“, „hvala na iscrpnom demu“, „fantastičan prikaz“ itd. Ko da čitam „Carevo novo odelo“.
Ne sumnjam u to da je plugin zaista do jaja, ali ovaj video me je baš zbunio. Kao da je pogrešan bus iz PT išao u snimak. Ili sam, ko što rekoh, baš sasvim gluv i lud.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0ph6AUnaxQc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Pozdrav,
Vasa
pa napišti ti njima lepo u komentaru da ič to ne čuješ i da je pogrešan Buss išao u snimak, možda te zaposle, možda je mamac ;)
awacs
28-10-2016, 01:07 PM
Jes, pa da ispadnem glup u društvu. Zato ovde imam drugare da me sačuvaju od blama. Jal sam pogrešno skapirao Rumski :)
Pozdrav,
Vasa
Mika Technika
28-10-2016, 01:17 PM
@awacs poslusaj alavuka! Veruj mi da ces cuti sve sto te zanima ;)
awacs
28-10-2016, 03:27 PM
Ne znam, izgleda da nisam bio dovoljno jasan. Zanima me kako neko mrtav ladan hajpuje nešto što se ne čuje, a magarci tapšu iako nije 1. april. Ukratko, zanimalo me je u čemu je šala, a odgovor na to pitanje teško mogu da dobijem slušajući Alavukov savet :)
Pozdrav,
Vasa
P.S. Naravno da sam u međuvremenu ipak instalirao plugin jer je teško odoleti čarima pijace ;) I ponaša se sasvim očekivano, ali kao što sam već rekao uopšte se ne radi o tome :)
spartakus
28-10-2016, 04:37 PM
Ja nisam uocio neku razliku moguce da je insertovao na kanal koji nije aktivan jbl toliko ima pluginova da izlaze kao dnevne novine.Svaka sprava nadje svog korisnika bilo to bojler,kleshta kompresor ili daska za peglanje(mislim na eq)
DADDY Z
29-10-2016, 07:17 AM
@awacs od kad je to youtube merodavan?
romario
29-10-2016, 08:43 AM
[QUOTE=awacs;372357]Nego, družino, jedan off-topic.
Pozdrav,
Vasa[
I meni se par puta desilo u studiju da mi kolega skreće pažnju na neke detalje koje ja nisam čuo.
I ne čujem ni na ponovno slušanje.
A moji iz benda to ladno čuju i pozdravljaju to.
E sad,kvaka je u tome da oni inace ne čuju puno toga ,cujnijeg...
Mogli
29-10-2016, 10:54 AM
Nema razlike u zvuku. I ja sam počeo u sebe da sumnjam dok se nije Avax javio...
awacs
29-10-2016, 11:48 AM
Nema razlike u zvuku. I ja sam počeo u sebe da sumnjam dok se nije Avax javio...
Heh, dobro, moja sumnja u sebe je bila provocirana malko izmenjenim stanjem svesti :wink: (upadne čovek nekad u paranoju, šta ćeš), ali mi je taj slučaj i dalje zanimljiv sa sociološke strane. Zato sam i pomenuo carevo novo odelo. Mislim, dovoljno je da neko ima nominacije za Gremi, platinaste ploče i da je radio sa Stivom Vajem, pa da se svaka njegova uzima bez rezerve. U nekom momentu mi je prošlo kroz glavu ono što je Arthur pomenuo, da se radi o nekakvom sociološkom eksperimentu ili društvenoj igri za koju nisam čuo, pa joj i ne poznajem pravila.
Pozdrav,
Vasa
tajna92
30-10-2016, 02:05 PM
Ja sam negde skoro pisao "da mi se cini" da mnoge firme kad izbace neki novi model vst-a(eq, comp, efx), u stvari samo menjaju skin a "ispod haube" sve isto...
Mozda i gresim....
LAMPASH
30-10-2016, 04:54 PM
.......
spartakus
30-10-2016, 11:05 PM
Pa ima takvih slucajeva tajna ali sve zavisi od proizvodjaca.Kompanija koja ne prestaje da me odushevljava je i dalje iZotope.
awacs
02-11-2016, 04:58 PM
pa napišti ti njima lepo u komentaru da ič to ne čuješ i da je pogrešan Buss išao u snimak, možda te zaposle, možda je mamac ;)
Haha, naravno da su obrisali komentar :thumbsup: A bio je sasvim uljudan, života mi: "Dear Greg, could it be that you routed a wrong buss into the video capture SW? None of your tweaks are actually audible, it sounds like unprocessed tracks are playing over and over again." Ili sam nešto zabrljao sa gramatikom i pravopisom, pa je ispalo nepristojno :)
Pozdrav,
Vasa
alavuk
02-11-2016, 06:26 PM
ovo samo 64-bitna pijacna instalacija ili ja nesto haluciniram ? :)
branoy
02-11-2016, 08:52 PM
nema vise drug 32, tako i treba samo 64bit sveee!!! za cega drzati 32 bit ? to je proslo pre 5 godina!! ali ovde se jos neki navikavaju. ja kad instal sistem i plugine, ni jedan 32bti osim par starih sto nikad nece ni biti u 64 jer se vise ne proizvode pa moram samo radi njih jbridge
A bio je sasvim uljudan, života mi: "Dear Greg, could it be that you routed a wrong buss into the video capture SW? None of your tweaks are actually audible, it sounds like unprocessed tracks are playing over and over again.
:rotfl::rotfl::rotfl::D
phil.milmax
02-11-2016, 10:08 PM
Pa ko ce sad da brise vudeo kad ima lajkova i vjuova. Cuti i vozi :-D Ako bude frka pravimo se mrtvi :-)
Sent from my D6503 using Tapatalk
Arthur
03-11-2016, 11:51 AM
Haha, naravno da su obrisali komentar :thumbsup: A bio je sasvim uljudan, života mi: "Dear Greg, could it be that you routed a wrong buss into the video capture SW? None of your tweaks are actually audible, it sounds like unprocessed tracks are playing over and over again." Ili sam nešto zabrljao sa gramatikom i pravopisom, pa je ispalo nepristojno :)
Pozdrav,
Vasa
e sad očekuj mail od njih
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.