Log in

View Full Version : Avoid & mikadroid - afex

alavuk
03-09-2016, 03:13 PM
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/280618428&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_ comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false&amp;vi sual=true"></iframe>

kad nece mika , alavuk ce :)

super vam je ovo ! daj "instaliraj" fb vec jednom !

spartakus
03-09-2016, 04:31 PM
E ovo je skroz istripovana stvar svaka cast.

Mika Technika
03-09-2016, 06:34 PM
E hvala :))) necu facebook, ne volim socijalne mreze, nadji moj Mikadroid release Social Networks, sve ce ti biti jasno kada procitas nazive :)))))

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Mika Technika
03-09-2016, 06:35 PM
Gde napisa malim mikadroid! Ispravi to!

Mika Technika
03-09-2016, 06:36 PM
Sto bi Bosanci rekli, vel'ko "M" :))

alavuk
03-09-2016, 06:39 PM
sibni link , a za topic jbg-a ... nadam se da ce neko od admina moci to !

Filip_
03-09-2016, 06:47 PM
Opaka stvar :thumbsup:

necu facebook, ne volim socijalne mreze

:D Moj covek. Mene i dalje pokusavaju da ubede ljudi oko mene, evo decenija lagano prosla, ali i dalje sam tvrdoglav.

awacs
03-09-2016, 07:45 PM
Provali da vi koji ne volite socijalne mreže imate onu dijamantsku ikonicu na Tapatalku. Å*ta ste je na ulici zaradili? :)

Pozdrav,

Vasa

spartakus
03-09-2016, 11:33 PM
Napravite profil ionako ste vec u sistemu,kao i svi ostali.

Filip_
04-09-2016, 09:54 AM
Napravite profil ionako ste vec u sistemu,kao i svi ostali.

Nemam face, nemam Win10, privatni fontel Nokia matora, sto bi rekli klinci: "sa dugmicima", poseban komp za surf i polako merkam neku vikendicu 10-tak km od glavnog grada gde bi se u predstojecim godinama ulogorio minimum svaki vikend... sistem i agresivni marketing moze da se sagne i pomazi me :)...nije paranoja vec neka "disciplina" :D...volim private status za privatni zivot...opet normalno da me "red i zakon" sistema moze naci, ne bezim :D. I da...izvinjavam se za offtopic, Bane me povukao za jezik :), a upravo pijem jutarnju...

P.S: kafu, ne rakiju :)

Mika Technika
04-09-2016, 10:48 AM
sibni link , a za topic jbg-a ... nadam se da ce neko od admina moci to !
https://www.beatport.com/release/social-networks/1288347

Mika Technika
04-09-2016, 10:49 AM
Ajde adimini, dajte veliko M! ... Live at hammer party: M, M!, kada ja kazem hamme oni treba da kazu "r" .. "r"

Mika Technika
04-09-2016, 10:58 AM
Provali da vi koji ne volite socijalne mreže imate onu dijamantsku ikonicu na Tapatalku. Å*ta ste je na ulici zaradili? :)

Pozdrav,

Vasa
Evo da kazem zasto, prvo nikome ne bih odgovarao na poruke, mrzi me, non stop te neko zatrpava nekim glupostima, realno, nemam vremena za nebuloze, tipa joj vidi macka, ili pazi kako je ovaj pao sa bajsa, u rusiji na autoputu lik preskakao kola, znam ja da nas sistem ima sve, i ne zanima me, vec ove nebuloze, i dok si rekao keks, ti navucen na sva ta sranja i pocinjes vise da kuckas i trosis vreme na to umesto na pametnije stvari, koristim samo one mreze koje su vezane za muziku, tipa yt, sc, watmm, i rumski, ima jos jedan ali nisam aktivan, bolesna pravila foruma, a da zove se IDM forums, pokusao pre par meseci, ne znam treba mi 10 postova(jer me nije bilo godinama)da udjem i komentarisem ne znam gde, ma f off!

AudioStorm
05-09-2016, 07:38 PM
Mikane,brutalna stvar,big,big like !!

Imam jednu slicnu,prilicno,sa tim slomljenim ritmom i ide kod Foresta na label,Parabola :D
Poduignucu na Soundcloud ...

Jos ovakvih kolaboracija bratola :thumbsup:

Mika Technika
06-09-2016, 01:59 PM
Hvala tebra, ma ima gomila traka, ali lejblovi jedu govna, suvise im je tvrdo za njihov ukus, a ova je najblaza, pa se svidja svima, cak je jedan lejbl uzeo trake a bila mu i ova ponudjena, i odbije je, i na kraju kada smo okacili free, oni svrsili na traku, ja ne znam da li su oni drogirani, ili ustaju na levu nogu, ali ako dodjem do kinte, ima da otvorim lejbl sa Acicem, i da me bole patka za njihova proseravanja, inace sada radim Mikadroid projekat, imam tri ili cetiri ep-a, pa kada smixam i izmasterujem, saljem jednoj ekipi, bas da vidim da li ce izdati, njihov je fazon, tvrdo je, ali ko ce znati vise sta oni svi hoce, postali su gori nego grand. Cestitke od mene, samo shibaj! :)

a admine bas mrzi da stave veliko M

alavuk
06-09-2016, 10:57 PM
ko ce znati vise sta oni svi hoce, postali su gori nego grand.

upravo to ! kao hard smo ali izdajemo ibica house !

Mika Technika
07-09-2016, 12:21 PM
upravo to ! kao hard smo ali izdajemo ibica house !

E bravo! Taj rad skroz!