Log in

View Full Version : Mikadroid - Ou

Mika Technika
19-07-2016, 02:40 AM
<iframe src="https://www.youtube.com/embed/hvFiKblTTgI" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

ajde malo techna :))

alavuk
19-07-2016, 09:02 AM
Zdravo ! ;)

Mika Technika
19-07-2016, 02:40 PM
Zdravo ! ;)
Hahahahhahahaha!

Filip_
19-07-2016, 10:29 PM
Muski dark style :). Dobar. Moram da pitam i koji monitoring u radu koristis? Dobro balansirane perkusije, taman kako treba.

P.S. - Ovakva forma ostavlja lep prostor i za mix (Live) i za remix varijante.

AudioStorm
20-07-2016, 11:16 PM
Miko,ovo su pravili Perun gromovnik,Meduza,Autechre,Carl Sagan i Luke Slater?Priznaj sve??

:D

spartakus
21-07-2016, 10:39 AM
Miko ovo je bash underground i to bash dobar, shto rece filip kao stvoreno za remikse..pozz

Mika Technika
22-07-2016, 01:45 AM
Muski dark style :). Dobar. Moram da pitam i koji monitoring u radu koristis? Dobro balansirane perkusije, taman kako treba.

P.S. - Ovakva forma ostavlja lep prostor i za mix (Live) i za remix varijante.

Hvala tebra!

Za finalan mix i master koristio JBL LSR 308, ali pre toga posto ja radim mjuz
od jutra do sutra, a to je kada nisam na poslu, radio sam na sluskama(nekad i do 07:00, sto bi se reklo dok ne ogluvim), pa poslusao na mojim starim Krk 8, pa opet sluske, pa tek onda kada mislim da je bilo dosta prelazim na JBL.

Inace, upravo imam dve trake(nisam jos uploadovao, kada budem, shibnucu ih ovde) koje su ko zna koji pravac(Bice pod nazivom Mika Technika), i radjene su na Krkovima i sluskama, jer me zezao FL studio prilikom exporta, pa me mrzelo da se cimam da prelazim na JBL, jer kao sto rekoh, export me nije slusao :) A i onako galame, pa je sve jedno gde sam ih mixao :D

Miko,ovo su pravili Perun gromovnik,Meduza,Autechre,Carl Sagan i Luke Slater?Priznaj sve??

:D

Sve priznajem!!! :D

Miko ovo je bash underground i to bash dobar, shto rece filip kao stvoreno za remikse..pozz

Hvala :) drago mi je da vam se svima dopada :)

alavuk
22-07-2016, 02:24 PM
daj da remiksujemo mi ovde sa rumskog a ?

Mika Technika
22-07-2016, 02:32 PM
Moze, ali dajte mi neki host koji podrzava vise od 2gb uploada odjednom, jer je traka 2.77gb i jos je 32bit float, a mrzi me da iz dva dela uploadujem, jer wetransfer dozvoljava do 2gb... kada mi to obezbedite, saljem sve kanale smixane sa sve aranzmanom, pa radite sta hocete :D i naravno bice dostupno ovde svima :)

alavuk
22-07-2016, 05:29 PM
google drive ?

Mika Technika
22-07-2016, 05:46 PM
Pre prespor je! vece sranje nisam video!
ajmo dalje!

Mika Technika
22-07-2016, 11:05 PM
Kada vi ne mozete:P ja sam smislio, sutra kada navatam vremena, kacim na dotcom-ov mega site, ovaj novi, setih se da tu imam account!

alavuk
23-07-2016, 02:34 PM
:))

Mika Technika
23-07-2016, 07:19 PM
Evo drugari, imate nedelju dana, posle toga delete :grin:

nemojte da mi neko uradi neki sranje remix :D

jedino nisam izvezao bus kanal, ali mislim da na njemu nije bilo nista bitno, mozda neki eq(dipovi), male korekcije.

Kao sto sam rekao, obratite paznju na sample rate i bit rate itd...

https://mega.nz/#!h9Jz1DDC!8YyDgFg9u03188al7PS7BvA6NptjbzlJt46hL8D AjyY

Mika Technika
30-07-2016, 05:21 PM
ajde da cujem te remixe!

spartakus
30-07-2016, 06:49 PM
Jbg ja sam puko sa vremenom totalno.

Mika Technika
30-07-2016, 08:27 PM
Znaci nista od rmx-a, ok, ajde ko je sledeci, dajte da vidim kakve ste ideje uspeli da smislite? Nemoj samo da bude neki retard minimal "techno"

Filip_
30-07-2016, 09:11 PM
ajde da cujem te remixe!

Evooo sutraa :D.

Iskreno skinuo sam ceo paket, preslusao kanale, ali kupujem nove kutije za 4-5 dana, pa rekoh da ih krstim sa tvojim projektom :rolleyes:.

spartakus
30-07-2016, 10:08 PM
Au bre miko pa ja da sam imao vremena bash bi zarolao kikcinu i masnu bascinu u techno fazonu nekako sam imao takvu sliku u glavi kada sam slushao tvoju zadnju traku.E sad shto sam se sjebao sa vremenom jbg.:banghead:

Mika Technika
30-07-2016, 10:37 PM
Au bre miko pa ja da sam imao vremena bash bi zarolao kikcinu i masnu bascinu u techno fazonu nekako sam imao takvu sliku u glavi kada sam slushao tvoju zadnju traku.E sad shto sam se sjebao sa vremenom jbg.:banghead:
Ma ne sekiraj se, ja samo moram da kazem i napomenem:))))))

Mika Technika
30-07-2016, 10:38 PM
Evooo sutraa :D.

Iskreno skinuo sam ceo paket, preslusao kanale, ali kupujem nove kutije za 4-5 dana, pa rekoh da ih krstim sa tvojim projektom :rolleyes:.
Ajde i u zdravlju te sluzili! ;)

alavuk
30-07-2016, 11:24 PM
ja nemam toliko slobodnog prostora na hardu covece , ti svaki kanal od pocetka do kraja ... ne treba to tako ... sibam ti jedan pm

Mika Technika
30-07-2016, 11:38 PM
Brate ne mogu ja to da secem, to je izvezeno iz fl-a, i mix je radjen i master u studio one-u, mada je i u fl-u uradjeno dosta sto se tice mixa! Ovo su kanali iz studio one-a.
Nemam vremena da se igram vise sa tim projektom, imam hrpu obaveza sto sa mjuzom(pokusavam leba da jedem od tehna, sa acicem radim neke projekte, plus sa svog drugog ili treceg pseudonima frequency movements zavrsavam trake itd) sto sa poslom koji nema veze sa mjuzom itd. Valjda ce jedan projekat upaliti, mada steta ni jedan lejbl ozbiljan nema za industrial heavy techno, a toga imam na pretek!
Svi su free, ili ih boli patka da te plate ili da odradis neki zhur.
Tako je barem u mom slucaju.

Mika Technika
30-07-2016, 11:39 PM
Ko je skinuo, neka isece za alavuka i neka mu posalje!
Kakav ti to hdd kada nemas 3gb slobodno? :)))

alavuk
31-07-2016, 02:59 PM
prepun !

DADDY Z
01-08-2016, 06:55 AM
Lomljava!

Filip_
11-08-2016, 01:30 PM
Evo ga! :D

Malo sam stereo sliku "sprzio" na kraju, imao problema sa par traka zbog onog "suma" iz originala koji nisam mogao da sklonim k'o covek pa se pogubih sa paral. kompresijom i preslusavanjem :shock:.

Sirov, malo "uzi" snimak, ali ako bude bilo potrebe ispolirace se :rolleyes:.

<iframe scrolling="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/277797215&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" frameborder="no" height="450" width="100%"></iframe>

Mika Technika
12-08-2016, 08:06 AM
Evo ga! :D

Malo sam stereo sliku "sprzio" na kraju, imao problema sa par traka zbog onog "suma" iz originala koji nisam mogao da sklonim k'o covek pa se pogubih sa paral. kompresijom i preslusavanjem :shock:.

Sirov, malo "uzi" snimak, ali ako bude bilo potrebe ispolirace se :rolleyes:.

<iframe scrolling="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/277797215&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" frameborder="no" height="450" width="100%"></iframe>
Cim dodjem kuci, bacam se na sludanje! ;)
Samo ne vidim da si okacio link?
Ili mi tapatalk ne pokazuje?

Mika Technika
12-08-2016, 12:45 PM
Nije lose, samo malo je trancy :)

Filip_
12-08-2016, 04:27 PM
Nije lose, samo malo je trancy :)

Pazi, cinjenica je da su na poslednje 3 zurke na kojima sam bio pustali progressive tr., tako je moguce da je bilo nesvesnog uticaja :) (ne bi mi bilo prvi put da tako pokupim infulence :rolleyes:).

Iskreno, poprilicno tacno, i po komentarima par drugara, meni se ta granica kada radim dosta cesto izgubi zadnjih godina, pa onda posle idem varijantom "sklanjaj elemente koji su zanrovski visak" :ups:. (Mada ne volim da tako sebe ogranicim izuzev ako nije suvi posao u pitanju)

Mika Technika
12-08-2016, 05:39 PM
Pazi, cinjenica je da su na poslednje 3 zurke na kojima sam bio pustali progressive tr., tako je moguce da je bilo nesvesnog uticaja :) (ne bi mi bilo prvi put da tako pokupim infulence :rolleyes:).

Iskreno, poprilicno tacno, i po komentarima par drugara, meni se ta granica kada radim dosta cesto izgubi zadnjih godina, pa onda posle idem varijantom "sklanjaj elemente koji su zanrovski visak" :ups:. (Mada ne volim da tako sebe ogranicim izuzev ako nije suvi posao u pitanju)

Sto se kaze, od volje ti, ako tebi radi posao, onda kul! :)