Log in

View Full Version : Portreban prostor za studio

HeatMan
26-06-2016, 11:59 AM
Pozdrav ljudi!
Nisam otvorio temu na podforumu "kupujem", jer me interesuju i vaše ideje, jer bukvalno ne znam gde da tražim, a i mnogo ljudi ne zna šta znači adaptirati prostor u muzički studio.
Interesuje me prostor (u Beogradu) za iznajmljivanje, ali i za kupovinu, ako je cena ok. :)

Dakle, potreban mi je prostor za studio u kom bih imao dovoljno prostora za režiju, i prostoriju u kojoj bih mogao snimati bubnjeve, sa mokrim čvorom naravno.
Gledao sam magacine i poslovne prostore (misleći da za njih gazde znaju da se mora adaptirati za bilo šta), ali sigurnost mi je bitna, kao i da sam objekat/prostorije budu u dobroj formi, da ne mora mnogo da se ulaže u sam prostor, i da nema vlage itd. Tako da skloništa koja su sada preskupa, sa lošom ventilacijom, nikakvom sigurnošću i tonom vlage, mi baš i ne pašu.

Pa ako znate nekoga, ili vam na pamet pada šta bih mogao da pogledam, dajte neku ideju :)
Hvala!

Ogi
27-06-2016, 12:06 PM
O kom cenovnom rangu (mesečna renta) razmišljaš?

HeatMan
28-06-2016, 02:22 AM
Zavisi od toga šta prostor zapravo nudi. :) Ne znam ni kako se kreću cene prostora koji valjaju, iskren da budem.. Tj znam koliko koštaju stanovi za izdavanje u odnosu na lokacije. Mogu da kažem 250e max, ali opet, ako je objekat odlično obezbeđen, ili već dobro sređen, ne bih imao problema da plaćam i više.

Takođe je prilično fleksibilna priča, jer je kolega tj drugar izrazio želju da se useli negde sa mnom i da ima i on prostoriju za sebe, ili da se iskombinujemo nekako dok on ne završi izgradnju svog studija.

Sa druge strane, možda bih mogao i da dignem neki kredit i da kupim eventualno prostor.
Tako da mi sve ideje dolaze u obzir :)
Hvala! :)

HeatMan
03-07-2016, 01:22 PM
Niko? :)

Ogi
11-07-2016, 01:02 PM
Možda budem imao nešto da ti ponudim, strpi se još 10ak dana... :)

Arthur
14-07-2016, 03:08 AM
u skloništima se pitanje vlage i ventilacije lako rešava, a mokrog čvora malo teže, al nije nerešivo. I ne znam šta ti znači preskupo, imao sam ponudu za 150kvm na NBGD kod Genexa za manje od 30k dinara? Prednost skloništa je već postojeća "izolacija" u nekom smislu od spoljne buke i mogućnosti da radiš kad oćeš i čepiš glasno kolko oćeš

HeatMan
16-07-2016, 11:15 AM
Možda budem imao nešto da ti ponudim, strpi se još 10ak dana... :)

Hajde javi mi, molim te :) Strpljiv sam ja, mada radi mi se jako. Poslednjih godinu dana nisam imao uopšte uslove da radim, mada sada sam nešto sredio bar malo u stanu koji iznajmljujem :)

@Arthur Gde?? Šta!? :)

Arthur
17-07-2016, 06:22 PM
google je tvoj najbolji prijatelj. Nađi sajt JP Skloništa, i gledaj poslednji konkurs kad je bio i koje su cifre tražili. 2-3 puta godišnje oglašavaju konkurse.