Log in

View Full Version : Vrhunski Studjiski Mixer

GagaDobroPolje
29-05-2016, 01:34 PM
Soundcraft SAC 200 , daleko bolji od Soundcraft Ghost, Amek Tac Scorpion, D& R 8000, Tsacam M520. . . To su sve Mixeri na kojima sam radio a u Poredjenju sa NEVE Series 66 vrlo blizu a Sabirnica je na ovom Soundcraftu mozda i bolja. Ovaj Model Soundcrafta je napravljen 1984 za Radio Stanice i radi nepogreshivo bez mogucnosti da se ikada Pokvari. Takodje sam pre njega imao Pacific R& E koji je kostao 200 000 dolara i sa ovim Soundcraftom imam Bolje rezultate. . . Mixer je konfiguracije 5 mono mic i line kanala sa Prelepim Limiterima i 16 Stereo Line kanala sa dve stereo Grupe , svaki Kanala ima dva stereo Inputa A i B tako da je moguce imati Dvostruke kanale, a svi konektori su Balansirani Neutrik. . Trenutno se prodaje jedan u Italiji za 8500 eura. . . Ovo je sigurno Vrhunska Ponuda jer sigurno do cene od 2000 se ne moze naci ovakva Sabirnica i karakter Zvuka, Samo ovih 5 kanala sa Limiterima vrede 1000 eura. Cena je ova zbog odlaska u Inostranstvo. . https://www.kupujemprodajem.com/Vrhunski-Studijski-Mixer-Soundcraft-33999677-oglas.htm?filter_id= Foto
Eq,dieser,Fenomenalan Compressor i Lucid Ad/Da konverter sa Mic preampom i Line preampom...Aes Ebu i Spdif konekcija...Nov placen 2000 Dolara.Zvuchi Sjajno i veoma Profesionalno i nije nalik na Rme Fireface i slichno,prelep Karakter... cena samo 200 eura.Stanje kao Novo
Nalazi se u Centru Beograda i moze se probati naravno...