PDA

View Full Version : spot "Sila Nečista - Volim dase sportski oblačim"

sira
13-05-2016, 12:33 PM
Evo smo snimili spot i za naš drugi singl, pa pogledajte, poslušajte i recite svoje mišljenje :)

https://www.youtube.com/watch?v=r4DZMT5jkYM

awacs
13-05-2016, 04:36 PM
Ajd jednom za promenu uradite nešto glupo i neduhovito, ovako postajete monotoni :)

Pozdrav,

Vasa

P.S. (edit) Izuzetno poštujem to što ste naveli autore zvučnog zapisa :thumbsup: Smorilo me je to što ljudi kad objave spot navedu sve koji su radili na slici (uključujući ketering, šofere i firmu naočara za sunce), a ispada da se zvuk snimio sam od sebe. Velik palac naviše za vas.

obicni user
13-05-2016, 05:24 PM
Pa moj nekompetentni komentar bi bio da umjesto TBFa dođete na fiestu kodnas. Onda sigurno dolazim. Ovako....

spartakus
13-05-2016, 05:46 PM
Produkcija odlicna(moje mishljenje)Spot odlichan,ribe uh dobre.

sira
14-05-2016, 11:12 AM
Pa moj nekompetentni komentar bi bio da umjesto TBFa dođete na fiestu kodnas. Onda sigurno dolazim. Ovako....

Doci cemo mi svugdje gdje nas zovu :)
A TBF je ipak institucija, a i ne bi bilo naseg albuma ko zna do kad, da nam nisu nesebicno prepustili svoj studio i opremu da snimamo, a Ogi nam je bio snimatelj bubnja i bas gitare.

obicni user
15-05-2016, 10:38 AM
Doci cemo mi svugdje gdje nas zovu :)
A TBF je ipak institucija, a i ne bi bilo naseg albuma ko zna do kad, da nam nisu nesebicno prepustili svoj studio i opremu da snimamo, a Ogi nam je bio snimatelj bubnja i bas gitare.

Da. Čitao sam ono o snimanju. Istotako nemam ja nista protiv TBF, iako se meni ne uklapaju u događaj na kojem će gostovati. 10 godina bio je ajmo reci cisti rock spektakl, naravno u nasim seoskim granicama od cca 2 hiljadarke glava. TBF ja svrstavam drugdje kao i većinu gostujućih ove godine