Log in

View Full Version : EZ Drummer 2 autorizacija

Goran
30-04-2016, 10:57 PM
Pozdrav svima!

Da li je neko imao problem sa autorizovanjem EZ Drummer 2 (Hackintosh, 10.9.5) gdje mu prilikom ubacivanja Computer ID u key generator isti kaze: "this code will be rejected by Toontrack" i gore na vrhu "make sure network card is available"? ID pocinje sa GE3DG-... Naravno, network adapteri su enable-ovani, i putem Etherneta i preko Wi-Fi USB sticka. Vidio sam po netu da je dosta ljudi imalo isti problem ali niko nije dao rjesenje...
Izvinjenje moderatorima ako pisem na pogresnom mjestu, i sklonite ako nesto krsim...

Hvala u svakom slucaju!

Bitch
30-04-2016, 11:49 PM
Shefe, meni se to desilo, ali se sad na keca ne secam workarounda... Ako se setim, javljam

elmirh
01-05-2016, 09:04 AM
Shefe, meni se to desilo, ali se sad na keca ne secam workarounda... Ako se setim, javljam

Slièan problem imao pre nekih mjesec dana.Ušao u BIOS i enable LAN adapter, tako nekako.Poslije toga aktivacija odmah prošla.Probaj :wink:

Goran
01-05-2016, 09:44 AM

Hvala macko!

@elmirh: Hvala puno! LAN je enable-ovan u BIOS-u, inace mi ne bi radio internet preko LAN porta na ploci, jel grijesim?

Goran
01-05-2016, 08:33 PM
Jel ima jos neko kakvu ideju? 😃