View Full Version : Focusrite Saffire Pro 40 važno pitanjce
komil
05-04-2016, 08:19 PM
De ste braćo Romi! Evo i mene na Romski forum!!
Imam pitanje vezano za Focusrite Saffire Pro 40. Korišćen je pre u mom suvlasničkom studiju SSS (Studio Sekundarna Sirovina), ali to sad nema veze. Danas mi drugar hoće da pozajmi kartu, oće da snima neki turbo folk. To je takva muzika da se bojim da oće da zakrči kartu i sve drugo što se nađe tu. Da li sam u pravu? Ja mislim da ne dam. Nije da mi je ukus prefinjen, ali do sada nisam snimao nešto tako gadno, karta još uvek rade ispravno.
kokakolije
05-04-2016, 08:56 PM
De ste braćo Romi! Evo i mene na Romski forum!!
Imam pitanje vezano za Focusrite Saffire Pro 40. Korišćen je pre u mom suvlasničkom studiju SSS (Studio Sekundarna Sirovina), ali to sad nema veze. Danas mi drugar hoće da pozajmi kartu, oće da snima neki turbo folk. To je takva muzika da se bojim da oće da zakrči kartu i sve drugo što se nađe tu. Da li sam u pravu? Ja mislim da ne dam. Nije da mi je ukus prefinjen, ali do sada nisam snimao nešto tako gadno, karta još uvek rade ispravno.
Ako i oce da zakrci, uvijek je mozes otkrciti.
Generiraj svilenkaste visoke i propusti freestyle jazz kroz sve kanale, ali pazi na sync.
Ako nije usinkano na 0.01 frame po NTSC-u, mozes sve ujebati i za-jazz-ati kartu zauvijek pa nikad vise neces moci snimati nista do freestyle, eventualno smooth jazz...na sve ostalo zaboravi, pogotovo narodnjake.
Ako sve prodje dobro, obavezno je operi kvalitetnim organskim sapunom i obrisi ju mekanim frotirnim rucnikom sa max 28% mucica koje definiraju buduce svilenkaste visoke, naravno.
Sretno i javi kako je proslo.
Bockie
05-04-2016, 10:03 PM
Evo, vratih post... Prvo sam obrisao pa sad vraćam, čisto da pitam - Koja je svrha ovoga?!
...prebaciću u prikladnije mesto... Postavljeno je u Computer hardware u orig.
Vidim čovek se registrovao u decembru, 4 meseca čekao na prvi post - da izbaljezga (https://www.facebook.com/SOsmijehomKrozZivot/posts/480910855283964) ovako nešto, pa me živo interesuje motiv...?!?
Ili je već registrovao ovo ime pre nego što je znao da će postojeće biti uklonjeno...ili slično...
Jel ovo nekog zabavlja? Smešno?
Meni deluje...krajnje nezrelo (http://virtuelnimentor.com/blog/2012/04/kako-razlikovati-zrelu-licnost-od-nezrele/)...ali to ja mislim...
komil
06-04-2016, 12:52 AM
Eto sad, odmah mene na sprdnji (ntsc) ili na nož. Po kojim kriteriju sa tog linka je šta nezrelo? Prošao sam kroz 8 tačaka tamo.
Nije da ne želim da odgovorim na pitanja moderatora, ali mi malo onako...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.