View Full Version : elicenser plugini 2016
branoy
16-03-2016, 11:04 PM
pocelo je, evo ga prvi:D
https://www.steinberg.net/en/products/vst/yamaha_vintage_plug_in_collection/start.html
alavuk
17-03-2016, 08:40 AM
nisu samo ti , dosta unazad ima vec krekovanih :)
Haxli
17-03-2016, 05:36 PM
^ upravo tako nekako... :da:
branoy
17-03-2016, 05:38 PM
ne kontam bas na sta mislis? a da je zahtevalo usb dongle elicneser pri instalaciji i trial periodu?
ono ostalo sa steinberg sto ima na netu nista nije zahtevalo usb dongle prazan, klasika triali pomereni za 100godina
Haxli
17-03-2016, 06:08 PM
Nisam bio siguran pa nisam odma napisao, al poshto je alavuk napisao potvdio sam.
Ono shto mi se motalo po glavi je da je bilo i ranije tih plagova, pre i post elicenser...
To je totalno nebitno za ono shto se ovih dana po netu aludira, msm najlakshe mi ako
nisam upravu :)
Vezano za cubase:
Think about it like this: around 25% of the program code is MCFACT protected and therefore protection-related.
Ista pricha je i sa iLok-om... nije on razbijen vec su nashli nachin da "uklone sve vezano za"
(da se tako izrazim) njega iz plagova shto ih povezuje... naravno, pojavilo se samo ono shto
ih je povezivalo na taj i slichan nachin... zashtita nije svuda isto implementirana u code...
i ako je svuda "iLok"... to je razlog shto se nije pojavilo sve shto ima na iLok-u, to je razlog
shto su proizodjachi napisali da iLok2 nije puko... pa se "intenet smejao" kako nije kad jeste :ups:
Ista pricha se moze preneti i na elicenser...
alavuk
17-03-2016, 06:19 PM
e-ilok licenser radi na drugom principu tj prema ilok nalogu i aktivacijskom kodu(internet) isto vazi i za fizicki dongle, verovatno su uspeli nekako sve to da zaobidju i eto ... elem same softver kompanije su krive za tako nesto pogotovu eventide (chanel strip) i soundtoys (sta sve ne u mikro seriji) ... kako god nesto imam legalno i svidja mi se sto se ne kleshuju medjusobno !
edit :
jedno 2 godine su se pojavili prvi krekovani e licenser plugovi ...
Haxli
17-03-2016, 06:33 PM
Poredio sam samo generalnu situaciju... principi rada su drugachiji, naravno :)
alavuk
18-03-2016, 07:52 AM
nisam programer tako da tu necu da se mesam niti da lupam gluposti , nego govorio sam za legalni e ilok koji imam i ovi sto su krekovani ...
Pustite filozofiju :)
Ima li Cubase 8 ili nema?
Pustite filozofiju :)
Ima li Cubase 8 ili nema?
Izgleda da svi koji tvrde da da no..no. Tj. ako i da ne radi ispravno.:wink:
Recimo..branoy malo se kiti...ali ne čita "Private message":D
alavuk
18-03-2016, 10:52 AM
off , javljam ti na vreme :)
branoy
18-03-2016, 06:02 PM
pa druze idvi ne mogu ti ja na private message slati piraterijuu, i to jos vama koji nemate ni ime ni prezime ni sliku ko ste!!! pisati duhovima... kakav IDVI? ko stoji iza jebenog IDVI??! mante se mene!!
Mogli
19-03-2016, 02:06 PM
pa druze idvi ne mogu ti ja na private message slati piraterijuu, i to jos vama koji nemate ni ime ni prezime ni sliku ko ste!!! pisati duhovima... kakav IDVI? ko stoji iza jebenog IDVI??! mante se mene!!
Ti si valjda jedini koji ne zna da se iza tog nick-a krije glavom i bradom Bill Gates i već 13 godina je član foruma, samo da bi proveravao ko valja pirate... :shock:
branoy
20-03-2016, 01:07 AM
:D to tooo
:(:shock::confused::mad::banghead::banghead:
LAMPASH
20-03-2016, 02:25 PM
:(:shock::confused::mad::banghead::banghead:
Sta se cudis, Branoy strogo poštuje pravilnik foruma :D kao i svi ostali :D
branoy
20-03-2016, 06:27 PM
kad pokazete svoje face ovde ko je ko mozemo i pricati lepo, ja bi na ovom forumu strogo zabranio prijavljivanje pod laznim imenom i slikom!!! za jedan najozbiljniji forum, ovo je smesno. fakticki pricamo 10 godina sa duhovima, necu na to vise da trosim vreme, kome ja pisem? nemam pojma!! kome dajem info nemam pojma,.. jebo to!
LA-2A
20-03-2016, 09:20 PM
izvod iz maticne knjige rodjenih i potvrdu o zavrsenoj muzickoj skoli :)
branoy
21-03-2016, 12:05 AM
izvod iz maticne moze, to skola i ne treba, i onako svi uce neki iz skole neko sa foruma i youtub haha.
bitno samo da se zna facom ko je ko jbt!! vidimo koliko ih se svuda krije na forumima nemaju m. za direktno, a dosta njih je poznatih opasno, al ne smeju se brukati javno pa pitaju pitanja sa laznim, i nista se nije desilo, karijera im ide dalje ok
Mogli
21-03-2016, 09:27 AM
Evo ja sam nabavio najnoviji Cubase 9 Beta, ali neću nikom da pošaljem link na private message, zato što niste stavili svoje slike... Eskimi ga razbili. 8-)
Haxli
21-03-2016, 10:00 AM
Ako je trojka bila poznata kao vodena, da li to znachi da je devetka snezna verzija? :confused:
Evo ja sam nabavio najnoviji Cubase 9 Beta, ali neću nikom da pošaljem link na private message, zato što niste stavili svoje slike... Eskimi ga razbili. 8-)
A mi koji smo ružni ko cepanice ..:scared:... ma bojim se staviti svoju sliku da ne dođe do masovnog zapletaja :cool3:
branoy
17-04-2016, 12:39 AM
VSL.Vienna.Ensemble.Pro.v5.4.14074.CE
odlicnaaaa!! zahvali CPU i memorije, dodas laptop, mac ,bilo sta i ne treba audio i midi karta, samo mreza!!
snimis u cubase projekat sa konektovanom vienom, sledeci put kad ga otvoris u cubase on dize i vienu, i sve kako je bilo u njoj, nemoze bolje.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.