View Full Version : Kanye West Serum
branoy
02-03-2016, 06:00 PM
http://www.index.hr/black/clanak/teska-vremena-za-repera-kanye-west-uhvacen-u-ilegalnim-aktivnostima/878559.aspx
spartakus
02-03-2016, 06:34 PM
Ma bole ga paja zivela pijaca i nasha braca rusi..
Haxli
02-03-2016, 10:44 PM
Videh na TorrentFreak (https://torrentfreak.com/pirate-bay-offers-tech-support-to-pirating-kanye-west-160302/) i prva asocijacija mi je bila:
"otishao chovek da vidim kako napreduje download novog albuma..."
a sad videh update priche:
Update:
Kanye's camp has confirmed to Pitchfork that the laptop in question is not Kanye's.
“The computer is a Samsung. Kanye only uses Macs.”
He posted the tweet as a joke, referring to the rampant piracy of The Life of Pablo. (https://torrentfreak.com/kanye-wests-the-life-of-pablo-piracy-160216/)
...sa sve ProToolom u pozadini... ;) (valjda)
Sasvim je logichno da vidi shta je medju prvih 50 i onda da skine onaj "prvi" da proba kako radi... :)
Meni bi bio zanimljivi podatak koliko je skochlla "prodaja/poseta" ka pomenutom instumenta
od kada je ova west ugledala svetlo dana... da se vidi na kraju ko je bolje proshao?! :)
Sa TorrentFreak:
The Pirate Bay team, meanwhile, is quite amused by the whole episode and says it welcomes pirates from all different walks of life.
“If he runs into difficulty he should try the forum for technical help and support,”
LOL
branoy
02-03-2016, 11:17 PM
ma da da proba sa torrena nego sta!! ima na original stranici demo 30 dana sto tamo ne proba? :p
kasni kejn dosta, davno je serum izasao. a i cim on trazi to po 50 best tamo nekih rezultata, slab je on u tom hahah
NIelectroy
02-03-2016, 11:58 PM
Ali brate od svega ovoga ipak je meni tvoj komentar najjaci, ako smem da prenesem:
"vidi se da ni vi ne znate sta je to, to nije ljudi program to vam je vsti plugin ili ti virtualni instrument za EDM mjuzu koji se koristi u nekim o DAW programa, malo kejn kasni ako ga je tek sad skinuo , vidim da i nije neki poznavaoc cim gleda one tipa 50 best vst au hahah!! :))"
Ako si mu rekao.
branoy
03-03-2016, 12:13 AM
hahaha na indexu aahha, nemaju tamo pojma sta je sta , i onako ih tamo cesto ispravljam:D
Haxli
03-03-2016, 12:41 AM
LOL-china @komentar pa ja to nisam ni video :rotfl:
30 dana, shta je za njega 30 dana, pa njemu to prodje za pola sata... ne moze chovek
ni da stigne da se razmashe... hM! :da:
:ups:
NIelectroy
03-03-2016, 02:31 AM
Kanye seeduje svoj album.
Haxli
03-03-2016, 01:32 PM
Na kraju ce i to da se ispostavi tachnim ;)
Goran B
03-03-2016, 06:47 PM
kasni kejn dosta, davno je serum izasao. a i cim on trazi to po 50 best tamo nekih rezultata, slab je on u tom hahah
Vala baš, trese desetine miliona dolara, umjesto ko čovjek da živi od
500 dolara mjesečno :(
branoy
03-03-2016, 06:57 PM
nisi razumio!!!
a inace cega ba trese? kakve desetine miliona mesecno? a covek propada, jos malo bankrot , poceo je i on sam sebe zajebavat
Goran B
03-03-2016, 07:52 PM
nisi razumio!!!
a inace cega ba trese? kakve desetine miliona mesecno? a covek propada, jos malo bankrot , poceo je i on sam sebe zajebavat
Opušteno drug ;)
Što se tiče bankrota, to mi stvarno nemamo pojma, znaju Kanye i njegov računovođa najbolje. Mislim da će mu ostati "koji dolar" u džepu, ipak.
Inače u Americi je ponekada, pametnije proglasiti bankrot, radi izbjegavanja plaćanja velikih poreza i td.
Back to topic, čovjek skida što mu se skida, probava, mislim da nije jedini.
BlasterMaster
04-03-2016, 05:08 AM
... a covek propada, jos malo bankrot , poceo je i on sam sebe zajebavat
:rotfl:kakav bankrot, ako pratite pricu, samo njegove adidas patike, pre 2 nedelje, rasprodate za bukvalno 0,6 sekundi online, covek postavio rekord, ceo svet cekao 12uvece da klikne add to cart... garderoba obicna bela majca 120 dolara rasprodato, cepane farmerice 14k dolara (???) od tidal-a lepo idu pare ali to mu nije ni desetina zarade... covek je toliko kontraverzan (po meni malo i bipolarno-shizofrenican) da bukvalno ima midas-touch (ne pricamo o konzoli :rotfl:) - sve sto pipne pretvori u zlato...
a o 53 mil "duga" - to nije dug nego 53 milki njegovih ulozeno u garderobu samo... za koje kuka da povrati (?) da bi ulozio u neku novu pi*dariju, koju ce opet ljudi da pljuju i da kupuju... bole ga brige...
nego, on topic, ispostavilo se da lap-top nije njegov, vec od nekog ko se tu i tad nasao u studio sessionu... svejedno interesantni twitovi njega i mrtvogmisa, zabava za mase... a mi jadni nemamo drugih briga nego bas da razmisljamo dal krade il ne krade s neta... :ups:
a mi jadni nemamo drugih briga nego bas da razmisljamo dal krade il ne krade s neta... :ups:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tKEyRItRmtc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
NIelectroy
04-03-2016, 05:29 PM
@BlasterMaster u pravu si, stvarno je kontraverzan ne mogu da ga skontam da li je dobar ili zao lik, ipak mislim da je dobar samo sto jedno je siguno nekad stvarno ima glupe izjave i reakcije (tipa smeje se, skonta da ga snima kamera odjednom se uozbilji) bipolarna licnost sa paranojnim tendencijama i sizofrenim cepanjima ali dobar covek :)
Haxli
04-03-2016, 05:31 PM
po meni malo i bipolarno-shizofrenican
Malo? Daleko je on otishao od "malo"! :)
Nije jedini iz tog miljea koji tako "funkcionishe"... :D
stvarno je kontraverzan ne mogu da ga skontam da li je dobar ili zao lik,
Ne moze ni on... :rotfl:
branoy
04-03-2016, 07:17 PM
ma bogatas i da hoce ne moze bit kriv, jos ih ljudi sa strane pocnu i braniti iz samo sebi znanih razloga a coveka videli samo na slici!!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.