View Full Version : Idem sutra u novi Sarm Village studio kompleks...
DaBear
02-03-2016, 03:00 PM
Nalazim se sa Roger Questedom sutra u novom Sarmu...bas me zanima sta je Trevor napravio - stari studio je srusen, napravili skupe stanove na njegoom mestu. Vise detalja sutra....
Pitaj ih za mjere stola u režiji red studija :)
Baš bi mi dobro pasao :)
awacs
03-03-2016, 01:35 PM
Od svega što sam video na sajtu jedino je SARM LA prostor u kome bih se koliko-toliko osećao ko čovek. Ali i tamo samo koliko-toliko :)
Pozdrav,
Vasa
Ehhhhh, taj stari Sarm,... budi lepe uspomene na nekad lepo i opusteno vreme:)
awacs
03-03-2016, 03:48 PM
Ehhhhh, taj stari Sarm,... budi lepe uspomene na nekad lepo i opusteno vreme:)
To je bilo vreme u kom su i budale mogle da žive od muzike.
Pozdrav,
Vasa
Rhino
06-03-2016, 03:40 AM
I? Kako to izgleda tamo? @DaBear
DaBear
06-03-2016, 10:08 AM
Evo novog web sajta... :D http://sarmmusicvillage.com/studios/perfect-suite/
Zgrada gde su bili stari (veliki) studiji) se sad pretvara u luksuzne stanove.. ovi studiji su u drugoj zgradi i to u nekom suterenu (ima neko dnevno svetlo) a iznad su kacelarije koje se iznajmljuju.
Male, male sobe za iznajmljivanje sa vec ugradjenom minimalnom opremom, centralni patch bay, outboard se iznajmljuje..a imaju cak i kucu sa par malih apartmana za iznajmljivanje (ako je tu neko ko nije iz Londona). male sobice se obicno unajmljuju na kratko (ima samo jedna prazna za na duge staze) kad neko treba nesto da usnimi (vokale sa nekim poznatim, na pr) ili kad se skupe na par dana za neko komponovanje. Za te koji koriste te usluge, ma i miks studio sa malim SSL-om i dobrim outboard-om... ALI sve je sad malo, kao kucni studiji !!! Cak i Sarm LA je u nekoj kuci (isti mali SSL) na obroncima Hollywood Hills-a... Tevoru se vise isplatilo da staru zgradu pretvori u stanove jer je taj kraj sad postao "fancy"..takodje vise uzme para (i manje troskove ima) od iznajmljivanja kancelarijskog prostora. Moze da sljaka i u malom studiju a uglavno je negde po svetu u nekim drugim studijima...
Nisam nista slusao u SSL sobi, kasnilo se ali idem opet za koji dan i bice vise vremena.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.