PDA

View Full Version : Apple snima TV seriju o Dr Dre

DaBear
12-02-2016, 10:08 PM
Prvi Apple TV program - o Dr Dre-u..on producira i glumi u seriji (6 epizoda)
http://www.theguardian.com/technology/2016/feb/12/apple-music-dr-dre-vital-signs-biopic?CMP=twt_a-technology_b-gdntech

Jan
15-02-2016, 09:18 PM
Ko je Dr Dre ? :rotfl:

BlasterMaster
16-02-2016, 01:43 AM
Ko je Dr Dre ? :rotfl:

pa doktor bre jane! ...vi`sh da mu stoji Dr u imenu, znaci covek-doktor :rotfl:

Jan
16-02-2016, 02:29 AM
Umesto da snimaju o nekom jazz gitaristi oni snimaju o nekom doktoru koji se slucajno bavi muzikom :shock:

Rhino
16-02-2016, 06:56 AM
Samoprozvani Doktor koji btw nema pojma o muzici..

Ono, jes da je napravio par stotina hitova u poslednjih par decenija i postavljao trendove ali sve je to slucajno :)

Znak
16-02-2016, 08:07 AM
napravio par stotina hitova u poslednjih par decenija i postavljao trendove

Znači to je taj doktor što vrši eutanaziju.

Haxli
16-02-2016, 11:18 AM
^ ako od toga pishti i shisti po ushima, onda u zadnje vreme jeste... :D

Umesto da snimaju o nekom jazz gitaristi oni snimaju o nekom doktoru koji se slucajno bavi muzikom :shock:
New tarantula species named after Johnny Cash (http://www.cbc.ca/news/technology/tarantula-called-johnny-cash-1.3449292) Bolje ishta nego nishta?!
Ako nishta drugo mozda se neko od mladjanih generacija zapita a ko taj Johnny Cash :rolleyes:

pa doktor bre jane! ...vi`sh da mu stoji Dr u imenu, znaci covek-doktor :rotfl:
Sto mu cevapa s kajmakom... pa to znachi da je DrOlja ustvari prava doktorka?
msm ima ona beli mantila... mora da se zakazuje... a ponasha se kao...
uf nishta mi sad nije jasno... :ups:

Ono, jes da je napravio par stotina hitova u poslednjih par decenija i postavljao trendove ali sve je to slucajno :)
Napravio? Mislim da je bolji izraz "potpisao"... 8-)

Jan
16-02-2016, 02:37 PM
Rhino, slazem se, i nisam neki Dre-ov fan, tacno se cuje uticaj ljudi na njegovu produkciju zavisno od trenutka ko mu je u producentskom timu, a sada ima zaista besan producentski tim, mada mi se ovaj poslednji soundtrek uopste ne svidja, sonicno, smiksano za slepe miseve, ne moze da se zivi od visokih, nije mi jasno kako je to promaklo Brian-u Gardneru... EDIT: Rhino, izgleda da nisam razumeo tvoju ironiju :D , ali stoji ovo sto sam rekao, ali da je najveca producentska ikona u repu i da je potpisao brda svetskih hitova, stoji ko vrata.

U sv. slucaju moji postovi su bili ironija na nase podneblje... Kakav god da je, njegovo ime je ostavilo veliki trag u jednom popularnom muzickom zanru, a masa muzicara i producenata u Srbiji verovatno verujem da nisu upuceni, niti znaju ko je on, mada sta "verujem" - tvrdim iz iskustva, osim neke "mladje" ekipe koja se striktno bavi repom i nekoliko izuzetaka koji prate globalno muzicku scenu...

BlasterMaster
16-02-2016, 06:03 PM
@Jan a jeste mnogo pistavo u pm, verovatno mixao na beats by dre :D ali pesme ko pesme zlo kad se obrati paznja na pricu...

ljudi, da se ne lazemo, covek je novi quincy jones... hell, mozda ga je i presisao kako kome godi... i nije pitanje koliko je uradio direktno sam, vec i koliko je megazvezdi napravio i koliko je generalno uticao na muzicku industriju i muziku uopste... direktno i indirektno mislim da se tu platinaste ploce vode u stotine ako ne u hiljade :confused: od ajs kjuba i dva paka do lejdi dragane gven stefani i pink pa nazad do kendrika, koji btw sinoc uze gremi cinimise... a tek neki klinci gde cisto stoji potpisan ko andre young... i pored svega i dalje nonstop u studiju...
ontopic - i treba da snime i seriju, u moru gde svaka shusha ispade zvezda, on je i dalje po meni underrated ... istina sto kazu when doc says its a wrap - its a wrap...

Jan
16-02-2016, 06:42 PM
@Jan a jeste mnogo pistavo u pm, verovatno mixao na beats by dre :D ali pesme ko pesme zlo kad se obrati paznja na pricu...

ljudi, da se ne lazemo, covek je novi quincy jones... hell, mozda ga je i presisao kako kome godi... i nije pitanje koliko je uradio direktno sam, vec i koliko je megazvezdi napravio i koliko je generalno uticao na muzicku industriju i muziku uopste... direktno i indirektno mislim da se tu platinaste ploce vode u stotine ako ne u hiljade :confused: od ajs kjuba i dva paka do lejdi dragane gven stefani i pink pa nazad do kendrika, koji btw sinoc uze gremi cinimise... a tek neki klinci gde cisto stoji potpisan ko andre young... i pored svega i dalje nonstop u studiju...
ontopic - i treba da snime i seriju, u moru gde svaka shusha ispade zvezda, on je i dalje po meni underrated ... istina sto kazu when doc says its a wrap - its a wrap...

Dzabe to sve bajo dok Satriani i Vai ne zasviraju gitaricu :D

Rhino
16-02-2016, 06:54 PM
@Jan

Ironija na sve strane :)

Sto se tice saundtreka ni meni se ne svidja. Ipak je covjek izdusio, za mene je to bilo potpuno za ocekivati. Ali posle 30g onakve karijere nije mu ni najmanje za zamjeriti!

30god ljudi? Koliko npr muzickih pravaca moze da se pohvali da je aktivno trajalo 30g?

A sto se tice Dre-a i samo potpisivanja, procitajte intervjue npr dzorz klintona, butsi kolinsa i ostale 'boranije' sto misle o njemu i kako je bilo saradjivati sa istim..

Pustih sad keep their heads ringin iz 94 i to zvuci poprilicno 'svjeze' i dan danas.. Sto je bas-bas tesko postici u 'modernoj' muzici slozicete se svi siguran sam..

Na prste se moze prebrojati slicnih slucajeva..

Haxli
16-02-2016, 08:21 PM
Promaklo? Ja sam skapirao da su tako hteli... ne da im je promaklo...
Ili sam prespavao neko "obaveshtenje" o tome...