View Full Version : Cubase 5 i sylenth1
synthopia
22-01-2016, 09:59 PM
Pozdrav,
Do malo prije je sve bilo ok, no odjednom kada kliknem na "edit instrument" ne iskace mi interface od sylenth1-a, ocito sam nesto kliknuo pa sam ga "sakrio", ili se zblesirao cubase. Zanimljivo da isto vrijedi i za "Alchemy". Sto mogu probati da to popravim? Tek sam povremeni korisnik Cubase-a:)
Zahvaljujem na pomoci!
spartakus
23-01-2016, 09:48 AM
Proveri putanju do vst.Udji u padajuci meni u cubasu i trazi vst plugin.To ti je kao kad tek instalirash cubase pa on ne vidi ni jedan plugin pa mu zadajesh destinaciju sa svojim vst pluginsima...
synthopia
23-01-2016, 11:59 AM
Proveri putanju do vst.Udji u padajuci meni u cubasu i trazi vst plugin.To ti je kao kad tek instalirash cubase pa on ne vidi ni jedan plugin pa mu zadajesh destinaciju sa svojim vst pluginsima...
Znam to sve, i sve je u redu u vezi tog. Nisam napisao da je VST loadan i da ga mogu svirati, samo ga jednostavno nema, ne iskace njegovo sucelje. Probao sam se igrati sa "always on top" opcijom i odjednom na drugom kanalu sve stima. Ali na prvom ga nikako ne uspijevam dobiti.
synthopia
24-01-2016, 02:02 PM
Znam to sve, i sve je u redu u vezi tog. Nisam napisao da je VST loadan i da ga mogu svirati, samo ga jednostavno nema, ne iskace njegovo sucelje. Probao sam se igrati sa "always on top" opcijom i odjednom na drugom kanalu sve stima. Ali na prvom ga nikako ne uspijevam dobiti.
Greska je bila banalna, odvukao sam sylenth1 skroz dolje i rijesio sam problem tako da sam se poigrao sa taskbarom:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.