PDA

View Full Version : Zna li iko? Master Acoustics sabirnice

HeatMan
20-12-2015, 05:14 PM
Pozdrav ljudi!
Imam priliku da pazarim sabirnicu od 32 kanala od ovog proizvođača. Jedino što znam o njoj je da je domaće radinosti, i da je davno postojala tema na forumu o ovim sabirnicama, ali baš je malo priče o njoj.

Sve više projekata imam sa mnogo kanala, koji zahtevaju da budu sabrani OTB, pa tražim neko pametno rešenje. Prvo sam mislio da uzmem dva neve 8816, što je jako skupa priča, ili portico 5059 (mislim da se tako zove sabirnica), i videh ovo u oglasima za relativno male pare.
Navodno je bazirana na euphonix cs3000 jer je rađena za Joksimovića, ali ja na žalost nemam iskustva sa tim deskom. I to je bukvalno jedini info koji imam.

Sad, ja sam prilično zagrejan, samo nemam mnogo informacija. Sprava je u HR, a ja u Beogradu pa je mali problem da "skoknem" tamo ili pozajmim spravu radi testa u mom (poznatom) okruženju. Pritom ni nemam toliko A/D i tek bih uzeo antelope audio orion 32 za tu funkciju.

Ovo je sajt proizvođača, koji nije radio kad sam prvi put pokušavao da nađem neki info.
http://www.ma-pro.com/products/index.html

Ako neko ima neki info ili iskustva da podeli sa mnom, ja bih bio jako zahvalan!

BlasterMaster
20-12-2015, 07:39 PM
mislim da im je promenjen sajt, ako to bese Vlada Maletic, pogledaj ovde
http://matrixacoustics.webs.com/
skoro smo se culi reko mi je da je promenjeno i da ima jos dosta novih sprava koje treba da dodju na sajt, mogu ti dati i br njegov, nznm da li je na forumu ovde, ali to sto kazes radjeno za Joksu, ne samo za njega, vec i za mnoge druge jake glave, da ne imenujem, sto kod nas, sto napolju, na dobrom su glasu stvarno...
ne razumem se mnogo oko uredjaja, oko necega drugog mi je pomagao, ali ovo znam usput pa reko ajd mozda ti to moze pomoci...
poz ;)

HeatMan
25-12-2015, 03:21 PM
Hej, hvala! Sorry na kasnom odgovoru ali sam bio u ogromnoj gužvi par dana.

Dobio sam fotke pre neki dan i shvatio da jeste u pitanju Vladina sprava, ali ono što me bunilo je "master acoustics" u oglasu. Sama sprava ni ne liči na onu s16 sa sajta koji sam kačio (nema Vu metre, 1u), nego na klasičnu Vladinu spravu :)
A ta sa sajta me dodatno zbunila zbog Vu metra, a znam da ih on baš ne voli. :)
U prevodu, hvala puno ali nema potrebe! :) Znam Vladu lično, i sad znam šta da očekujem od ove sprave :)
Hvala još jednom!

Znak
25-12-2015, 06:29 PM
Sve više projekata imam

Mašala!