View Full Version : remix
obicni user
27-09-2015, 07:50 PM
Hi. Novo-stari sam ovdje ?to će reči dosta sam čitao ali nikako da nađem vremena za registraciju. Istina mo?da sam i na krivoj adresi tj u krivoj temi ali nisam znao kamo da je smjestim pa puknuo ovdje.
Naime interesira me da li neko ovdje radi remikseve.. Konkretno mala je snimila par pjesmica - nista spektakularno, ali primili su na lokalnim radiostanicama. E pa jednu bih probao malo pretvoriti u nekakvu dens formu. Msm ne ja nego netko ko se u to ku?i.
Dodu?e probao sam ja slo?it neki arr ali to je sve u midi formi a i dosta istro?eno.nemam neke VSTi da bi to nekako zvučalo a ni znanje (a ne mogu se ni sluhom podičiti).naime nisam to ba? nikad slu?ao.
vokale imam u mp3 ali mogu ih dobiti i u wawe formatu. i gitare postoje u trakama a sve je ostalo bilo programirano. Pa ako netko ima volju, znanje, vrijeme ... Mo?e i u PM
Bockie
27-09-2015, 11:06 PM
'Aj' ne na PM!
Zašto dens? Gde piše da to mora? Ili te samo zanima da to donese korist, da bude "moderno"?
Auuu...jbt, zvučim ko neki Gebels...:D ...hihihi...
Ma zaista me zanima sve što sam pitao, ali zašto to ne reći javno? Kao da je tajna...
Taj što "se kuži" verovatno ima "cifru" u igri... Pa te zanima jel to mora toliko?
Nagađam samo, ne znam, pitam...:D
Daj reci slobodno... Bar je to free..!... Kažem sve što znam, bez da mora ti se svidi...:wink:
obicni user
28-09-2015, 06:59 AM
Pa napisao sam Moze i PM
Dens.. Ma meni je ovo moderno sve dens. Nikad nisam bio puno zainteresiran za to. Slušam nesto drugacije.
Znaci mislim na ono kad kick ubija i u glavu i u želudac :)
A dakako i cifre su u igri no iz iskustva znam da o tome svi vise vole ono PM
A korist. Ne znam. Mozda promotivno za malu. Ostalo tesko. U protivnom bi u pocetku bio drugi smjer pjesme
obicni user
02-10-2015, 08:54 PM
Eto moze javno ali ne ide. Dobio sam jednu ponudu ali... Kao sto rekoh projekt nije spektakularan i neke si svote ne mogu priu?titi tim vi?e ?to ne zarađujem pare na tome već jednostavno stojim iza svog misljenja da bi iza svakog ko se bavio glazbom trebalo ne?to ostati..neki projekt, pjesma... Pa makar i lo?e ipak je trag. I dakako cijenim svačiji rad pa tako i čovjeka koji je dao ponudu no.. Ja ću za to ipak napraviti i snimiti nekoliko lo?ih stvari.
obicni user
13-10-2015, 07:15 PM
buduci da ne ide ni javno ni nejavno ja se primio sam posla jer jednostavno toliku lovu nemam da mi napravi netko ko zna
http://mfi.re/listen/qu45zeh3jx1k6c7/x.mp3
dakle prije nek pocne pljuvanje mozete uzeti u obzir da je rađeno na demu mixkrafta a moj sluh mi ne dozvoljava da ka?em jel valja ili ne. Miksano je manje vi?e pomoći vu metara, analizera i odokativno uspoređujući s nekim slićnim pjesmama. Naravno totalni sam amater bio i ostao ...osobito sad
pozz
obicni user
16-10-2015, 09:47 AM
Vidim, nakupilo se viwinga ali niko ni slova da prozbori. Mora da je tako dobro da svi osta?e bez teksta :banghead:
nikolaivanic
26-10-2015, 09:48 PM
slusam..
'mala" ima interesantan glas..
muzika je demode, taj trend je star 20+ godina i mnogi rade to bolje...
ako se ide na turbo-mainstream, tu je toliko bendova na cekanju da nema smisla to raditi..takodje tu je lova i sponzori vec poznatim i onima koji placaju
ako se zeli proboj, mozda bi moglo da se ode u pravcu vise estetike?
nesto ambicioznije?
Ili naprimer nesto sa pevljivim refrenom?
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PkLib1HsVU4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ili komplikovanije?
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yl254tXtgZE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ili brzo?
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/A-Q6hvlMQTw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ps. mix nije los, glasan je :)
obicni user
27-10-2015, 05:53 AM
Hm.. Ja bi reko da je 20 godina malo. Puno prije sam bio u doticaju s nekim takvim gruvom...da se tako izrazim. U to doba je postojalo nekoliko pravaca -haus, dmc, tehno..- ali bez stotinjak podzanrova. Iako meni sve isto.
To je samo pokusaj ili bolje primjer na sto sam mislio. Isfuranost...definitivno. Ono sto smo radili ide nekim drugim smjerom, a ovo sam mislio onak.. Za neki rođendan ili neka zurka gdje svi skaću a bitno na kick ubija.
Glasno..za mene mora biti inace mi nije u slusnom podrucju...msm pojedine lage.
A neki drugi smjerovi.. Pokusavao sam raditi glazbu i arr a ljudi koji su culi su rekli da je dobro, zanimljivo, doduse novo.. Naime radio sam kombinacije pop-rock i nase domace glazbe. No problem su txtovi. Ono sto mogu naci su nekakve vrckaste tipa vrapci i komarci, a to mi bas ne fercira. Ili su pak tisuće sjbanih ljubavi kobe opet ne klapaju sa 17 god.
Nl thnx na komentaru
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.