PDA

View Full Version : FL studio rewire

matija
31-08-2015, 12:29 PM
Pozdrav. Vrtim Fl studio 11 kao Rewire iz Cubasea.Zanima me zašto mi fruity,
u tom rewire slučaju, neće prepoznati midi klavijaturu.O čemu se zapravo radi?
Znam da mogu koristiti FL kao VST plugin u Cubaseu i na taj način koristiti i snimati midi kontrolerom ali...ako netko zna.

diviner
31-08-2015, 02:26 PM
Pogledaj u general ili midi options u fruityu, mora biti negde opcija gde kaze da ce midi biti "switchovan" sa onim u hostu, prilikom rewire-a !

spartakus
31-08-2015, 05:19 PM
Ja koliko se secam mora da bude swichovano dugme na kanalu u cubasu takodje u fl studiu klikni na kanal i opali neku dirku na midiju ,ako nece probaj tastaturu vidi dali tako prima midi poruke..Kada je rewire fl studio podrazumeva se da ga kontrolishe midi iz cubase(abletona,reapera,st 1),hocu reci mislim da ne morash da cackash po setingsu fl studia..nadam se da sam bio malo od pomoci..

diviner
31-08-2015, 10:59 PM
Tako nesto...ni ja ne mogu tacno da se setim, ali sam namestao u par prilika, kod par klijenata. Uglavnom probaj sve sto ti se ucini logicnim, trebalo bi da radi!..

matija
20-10-2015, 10:01 AM
jo? nisam uspio da midi klavijatura pro?ljaka u FL studio Rewire :(

matija
25-02-2016, 11:00 AM
Ja koliko se secam mora da bude swichovano dugme na kanalu u cubasu takodje u fl studiu klikni na kanal i opali neku dirku na midiju ,ako nece probaj tastaturu vidi dali tako prima midi poruke..Kada je rewire fl studio podrazumeva se da ga kontrolishe midi iz cubase(abletona,reapera,st 1),hocu reci mislim da ne morash da cackash po setingsu fl studia..nadam se da sam bio malo od pomoci..

Da, sa tastaturom prima midi poruke,al sa klavijaturom i dalje ne

matija
25-02-2016, 11:21 AM
evo možda će slika biti od pomoći
http://i63.tinypic.com/2cxj9j5.jpg