View Full Version : Umro Arsen Dedić
mandrak
18-08-2015, 12:53 PM
Umro je Veliki umjetnik Arsen Dedić.. počivao u miru.
Imao sam prilike da radim sa njim nekoliko koncerata,pravi gospodin,vrhunski umetnik,kompozitor,pesnik, a uz sve to veliki dasa i sarmer!Ostala mi je u secanju anegdota, Arsen je voleo posle koncerta da sedne sa nama i popije casu vina ili dve.Gabi ga je stalno terala da idu na spavanje, nasta je on seretski odgovorio,draga ja cu ti odgovoriti kao nasi turisticki radnici,mi smo vec ostvarili rekordan boj nocenja u ovoj godini...Laka mu zemlja.
igormink
19-08-2015, 07:46 AM
Vrhunski umjetnik, mislim da se dugo ne?e pojaviti takva veli?ina :(
Imam i ja anegtodu s njim makar ga ne poznajem (valjda svatko ima). Napisao sam prije 2 godine na moru neku melodiju u i nekoj polupijanskoj zezeanciji frendovi i ja smo zaklju?ili da to malo podsje?a na Arsenov senzibilitet (s nikakvom namjerom da se uspore?ujem, nisam mu ni do gle?nja). I sad kakav tekst napisati i tko da ga napi?e, i sine meni da pitam Arsena. Jedan dan sam mu napisao fino pismo i ostavio broj telefona (nisam ga htio gnjaviti telefonski). Uglavnom, ?ovijek se javio u roku 5 dana, bio vrlo ljubazan, ugodno smo popri?ali i zamolio me da mu poa?ljem snimku, vrlo je zaposlen i mo?da bi napisao tekst, ali ga je ipak zanimalo kakva je melodija i vidi li se uop?e u tome. Opet ?aljem pismo s CD-om, ovaj puta ispadam seljo jer nisam poslao note, ali opet se Arsen javlja u roku 2-3 dana i ka?e de je stvar super i da ?e napisati tekst. Nitko sretniji od mene :) Pro?lo je par mjeseci, ja ve? pomalo i zaboravio, evo opet Arsen zove da ka?e da je u gu?vi, ali da nije to zaboravio i da ?e napraviti tekst. (Napominjem, nikad vidio ?ovijeka, ni on mene). Na ?alost nikad ovu pri?u nismo zavr?ili, lako za moj tekst, vrlo sam sretan ?to sam barem malo imao priliku popri?ati s legendom i uhavtiti barem jedan autogram na plo?u, meni dovoljno :)
Pokoj mu du?i!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.