Log in

View Full Version : Back to the Future - Timeless Symphony

Bitch
18-07-2015, 10:46 PM
Evo malo lepe muzike... frisko iz radionice, neki lagani 80's style...
komentari pozeljni :)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7COpQnX6xgg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bockie
18-07-2015, 10:59 PM
Hehe, kad god ne?to ima reverb i zvuči lepo, ljudima je to "80's"...iako je ovo totalno "90's"...:wink:

Minimalna zamerka za pronaunsijej?n...8-)

Veoma lep rad, skup svuk, svakako sve pohvale za trud!

:thumbsup:

spartakus
20-07-2015, 08:49 PM
Odlicna stvar kako sve dobro zvuci odushevio me je prostorni efekat(ima ih vishe),drugim recima fenomenalno,produkcija vrh..

AudioStorm
21-07-2015, 08:07 PM
Vrh !!

Hat down :thumbsup:

Neka se topi sve u delayima,i treba :grin:

Bitch
27-07-2015, 12:51 AM
thx na komentima :thumbsup:

mada moram da priznam da nam je forum malo zamro..... em niko da pita bilo sta oko tehnikalija, em samo tri komenta na 200 viewsa... izgleda da smo se potpuno rasuli kao ekipa :ike: #RuMelancholy #penzija #dajrumbenarodu

nunilo
13-08-2015, 10:30 PM
:thumbsup:

Super!
Kako bih opisao, nekako mi zvuci siroko, lepo eto neko je rekao skupo, mozda i prava rec. Bubanj mi je fantasticno odradjen, snare po mom ukusu, to je sto se tice miksa.

Sto se tice pesme sve na svom mestu jako lepo slozeno, fali ali mnogo fali ovakve muzike ovde, nesto i mene podseca bas na 90-te.

Svaka cast!!!

DaBear
14-08-2015, 10:28 PM
sve mi je OK, manje vise, sem ovog stringa..da ga nema uopste bilo bi (mi) mnogo bolje. i naravno ja bi' malo izpremestao delove / aranzmanski...ali to sad nema veze:D
Vladin studio?

E..a da je zamr'o forum - jeste. Niko nista da pokrene / napise / izkomentarise...svi samo pregledavaju stare postove.. hhmmmm...