View Full Version : Sta bi od novog gosta?
DaBear
24-05-2015, 10:06 AM
Na cemu se zavrslio sa Dejanom iz grupe Beograd? "oce da bude nesto od gostovanja? :confused:
DaBear
24-05-2015, 10:07 AM
Na cemu se zavrslio sa Dejanom iz grupe Beograd? "oce da bude nesto od gostovanja? :confused:
Ako hoce - treba neka najava itd.. a?
diviner
25-05-2015, 05:46 PM
Pa nista... sve uredno, Dejan se javio, ja mu objasnio da treba da se registruje i eto ne docekasmo ga. Ocigledno su ljudi u velikoj guzvi i nemaju vremena za ovakvo sto, i ja to kapiram tako. NHF.
awacs
25-05-2015, 06:48 PM
Da podsetim (muškarci znaju zašto):
Moj predlog je da za gosta, za promenu, pozovemo nekog menad?era. Mo?da će nam on ponuditi neki odgovor na najva?nije pitanje ovog trenutka:
koja je svrha snimka, a samim tim i produkcije?
DaBear
25-05-2015, 08:23 PM
Moj predlog je da za gosta, za promenu, pozovemo nekog menad?era. Mo?da će nam on ponuditi neki odgovor na najva?nije pitanje ovog trenutka:
menadzer ti je tu slaba vajda za savete za produkciju...on je za prodaju / ugovore / tezge itd... vrlo malo njih (pogotovo kod nas) koji imaju pojma oko toga...
awacs
25-05-2015, 08:24 PM
Moj predlog je da za gosta, za promenu, pozovemo nekog menadžera. Možda će nam on ponuditi neki odgovor na najvažnije pitanje ovog trenutka:
Evo ga, a i vrhovni je producent:
on je za prodaju / ugovore
Pa to i jeste ono ?to nam fali.
Nema ugovora? Nema ni produkcije.
Evo ga, a i vrhovni je producent:
Isti Tony Defries.
awacs
25-05-2015, 09:50 PM
Isti Tony Defries.
Nije da nemaju dodirnih tačaka, obojica radila sa gender-ambiguous izvođačima...
Pozdrav,
Vasa
Nije da nemaju dodirnih tačaka, obojica radila sa gender-ambiguous izvođačima...
:rotfl::rotfl::rotfl:
Vaso, tebi mozak radi na raketno gorivo!
spartakus
26-05-2015, 05:56 PM
A zbog cega ne pozovemo nekog ko radi vishe neki elektro pravac,npr mile iz vrcina on je shef u elekrodistribuciji..(sala naravno):banghead:
DaBear
27-05-2015, 01:35 PM
sve OK..bio bizzi..uskoro..:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.