View Full Version : ja se malo ponovio...
DaBear
14-05-2015, 06:43 PM
Morao sam ..pala cena vise od pola za manje od 10 meseci. Tona (8GB) samplova + puno zvukova za Hybrid 3 soft sint (koji je u paketu), Arsenal , step sequencer - ala TR808..itd.. dzabe ?204. Thomann doneo na vrata za 2 dana !
spartakus
14-05-2015, 07:38 PM
Odlicna stvar e kad ce to da stigne u ovu nashu siriju u kojoj je stalo vreme.Skroz privlacna alatka instrument i josh 8giga semplova.neka te sluzi sto duze.
DaBear
14-05-2015, 08:03 PM
Odlicna stvar e kad ce to da stigne u ovu nashu siriju u kojoj je stalo vreme.Skroz privlacna alatka instrument i josh 8giga semplova.neka te sluzi sto duze.
nije lose... kad se malo upoznam..okacicu nesto. Bio am uzeo Ableton Push..ali on je iskljucivo za Live pa sam ga vratio posle 3 nedelje i uzeo ovo.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/eV7h6mEMlHE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
spartakus
14-05-2015, 08:16 PM
ovo je kao stvoreno za ableton,josh je slim.Kada bih ispazario ovaj uradjaj pozvao bih bubnjara iz MAY RESULT(radi samnom) da mi odsvira najbrzi ritam na 200bpm.javi utiske i aj napishi neku recenziju ako navatash vremena..
Mika Technika
15-05-2015, 01:07 PM
Odlicno! Cestitam i da te lepo sluzi.
DaBear
15-05-2015, 02:54 PM
sinoc sam instalirao software (Arsenal) i ukljucio malo..nisam mogao iz nekih razloga da instaliram dodatnih 4GB zvukova (??) ..ali ...ostarelo se.... mrzi me da sad provaljujem sta i kako ..koje dugme sta radi.. itd.. ko ce sad da uci hardware po stare dane.... pogotovo kad je onako za zezanje..nije za neki posao (i pare) pa znas da moras!! Eh..starost....dok napravis svoje set-up banke sa farbama, pa ovo pa ono... pa ne radi u mom PT9... pa ovo..ono...aaaaahhhhhh :(:(
Mika Technika
15-05-2015, 03:08 PM
E pa to je zato da bi se ponovo osecao mlad :)) inace bacam teski hejt na sve nove sprave, jer nijedna ne radi out of the box, uvek moras da cekas neki novi update za ispravke bug-ova...to nekada nije bilo.
DaBear
15-05-2015, 07:26 PM
E pa to je zato da bi se ponovo osecao mlad :)) inace bacam teski hejt na sve nove sprave, jer nijedna ne radi out of the box, uvek moras da cekas neki novi update za ispravke bug-ova...to nekada nije bilo.
jes vala.. ovaj M Audio TFP nije imao nikakav update od kako je izasao prosle godine (!?) Vec ga kritikuju korisnici, traze da dodaju brdo nekih stvari... Cak je i moguce da su batalili rodukt i da je zato pala cena 40%. Ali, i takav je i dalje vrlo koristan..
Samo da ga provalim malo..:ups:
Mika Technika
15-05-2015, 11:26 PM
Baci neki review po stare dane :))
DaBear
28-05-2015, 09:15 AM
kako se ostarilo !! Ne da me mrzi da se mlatim i ucim kako sta radi...iijaoooo !
Inace prvi utisak - padovi lepo reaguju, osetljivi na jacinu...i brzin udarca..moze bas da se "usitni"
jedini problem mije sto mi je PT9 na starijem OS-u 10.6 a ovome treba 10.7 da bi ga ubacio u PT kao virtualni instrument. Kaka !
Standalone radi OK..naravno jos da zapamtim sta koje dugme radi... ggrrrrrrr.
Sad mi trebaju ljudi koji ce da mi sviraju i programiraju a ja samo da aminujem:D
awacs
28-05-2015, 01:45 PM
Sad mi trebaju ljudi koji ce da mi sviraju i programiraju a ja samo da aminujem:D
Hehe, pa zar ti Jefta nije sugrađanin? :)
Pozdrav,
Vasa
DaBear
29-05-2015, 06:46 PM
Hehe, pa zar ti Jefta nije sugrađanin? :)
Pozdrav,
Vasa
jeste ali...prvo, i on je bizzi sa svojim poslom (web design itd) + zena i deca, drugo - nije uopste u tom muzickom fazonu (sad je rocker sa puno gitara i kompjutera). Otudjio se :D...ako stignemo da odemo na pizzu jednom u 6 meseci - puna kapa !! he he
awacs
29-05-2015, 09:34 PM
:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.