View Full Version : Discogs...?
Bockie
13-05-2015, 11:07 PM
Ima neko upućeniji u ovaj portal...?
Da ima nalog tamo i to...?
Nešto sam probavao, ali nikako da dođem do toga, kako da "kanališem" podatke o sebi, a nisam ih ja unosio...mada vidim da postoje veze, pošto me ima pod imenom i nekakvim neformalnim nadimkom iz nekog vremena... A dosta stvari nema pa bih da dopunim...
Kako da dođem u posed vlastitog imena i dela...? :D
Zna li ko šta na ovu temu?
awacs
14-05-2015, 08:45 AM
Ima neko upućeniji u ovaj portal...?
Da ima nalog tamo i to...?
Nešto sam probavao, ali nikako da dođem do toga, kako da "kanališem" podatke o sebi, a nisam ih ja unosio...mada vidim da postoje veze, pošto me ima pod imenom i nekakvim neformalnim nadimkom iz nekog vremena... A dosta stvari nema pa bih da dopunim...
Kako da dođem u posed vlastitog imena i dela...? :D
Zna li ko šta na ovu temu?
Imam nalog, ali sam u istom nebranom grožđu kao i ti. U poslednje vreme se nešto čudno desilo – dosta stvari mi je nestalo iz biografije, a pojavile se neke s kojima nemam veze.
Koliko kapiram, administrator za ovo naše podneblje (a možda ih ima i više, nemam pojma) se zove atlashunt. Piši mu, pa vidi šta će da se desi.
EDIT: U principu, kad se uloguješ možeš i sam da edituješ izdanja, mada možda mora da se čeka da admin odobri promene.
EDIT 2: Upravo proverio, ne mora ništa da se čeka. Konačno nisam pevao prateće vokale Zani :)
Pozdrav,
Vasa
Bockie
14-05-2015, 10:05 AM
Konačno nisam pevao prateće vokale Zani :)
Ahaha..:D...
Fala čika Vaso!
Arthur
16-05-2015, 02:34 AM
EDIT 2: Upravo proverio, ne mora ništa da se čeka. Konačno nisam pevao prateće vokale Zani :)
Pozdrav,
Vasa
sad si me razočarao i ko čovek i ko komunista
awacs
16-05-2015, 01:35 PM
sad si me razočarao i ko čovek i ko komunista
Maske su pale!
Pozdrav,
Vasa
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.