View Full Version : Psihijatrijski slu?aj
HelpMeBitch
27-03-2015, 02:51 PM
PSIHIJATRIJA!
https://www.youtube.com/watch?v=ILOex_h_5ZM
Zanima me ?ta vi mislite o pesmi, kao i kako vam se ?ini miks :grin:
awacs
28-03-2015, 11:20 AM
Pa meni ovo OK, mada ja nisam ba? upućen u taj fazon. Malo mi klimav tajming repovanja, ali kapiram da je tu dosta i do teksta, tojest kakav je prirodni ritam teksta.
Zanima me Janov komentar.
Pozdrav,
Vasa
Ja sam malo izgubio percepciju kad je rep u pitanju jer ne znam sta treba da ocenjujem...
Sto se nacina repovanja i same pesme tice, stilski je ala Prti Bee Gee, i to je jedino sto mogu da konstatujem, a oni ne vode racuna u flow-u, odnosno o tajmingu i ritmici o kojoj ti pricas Vaso, ali mislim da vec znas... Ako slucajno nisi upucen, njihov rep je ono, vise muzika koja treba da nasmeje coveka, ali ne treba ih podcenjivati i te kako znaju da repuju i da pisu. Mikri sve svoje strofe, koliko sam malo prilike imao da radim sa njim, repuje u dahu i nekako ja bih rekao, sa osmehom na licu, sta vise cak i kad napravi gresku u izgovoru ili ritmici cesto je ostavi, to govori koliko je kod njih bitnija ta njihova emocija i da kazem vernost iznosenja tog komicnog teskta, nema nekog ne znam kakvog truda u izvodjenju.
I sad kad naidjem na nesto sto nosi tu harizmu ja to ne mogu da ocenim i na zalost, saturiran sam rep muzikom, nisam uspeo da odslusam celu pesmu...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.