View Full Version : Besplatan Sountoys Pitchshift ... - Cool
RetroMan
26-03-2015, 03:07 PM
Covek koji je napravio H3000 (dok je jos bio u Eventide), PurePitch, SoundBlender, PitchDoctor i Speed, resio da nam pokloni Little AlterBoy. Plugin radi pitch + formant shifting, pitch-quantizing, hard tune effect, pitch locked robot voice i kao slag ima saturaciju, "pozajmljenu" od Decapitatora.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yt8pFK6fJk4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Mozete ga dobiti ovde:
https://www.soundtoys.com/sxsw2015/&rc=326-2142-921
RM
RetroMan
26-03-2015, 06:16 PM
treba iLok
Ne treba, treba samo iLok account i iLok License Manager da bi se dobila licenca, koja moze da se prebaci na komp, ili na iLok kljuc, znaci moze i bez kljuca, samo se registruj na www.ilok.com i skini iLok License Manager
RM
Filip_
31-03-2015, 10:10 PM
znaci moze i bez kljuca, samo se registruj na www.ilok.com i skini iLok License Manager
RM
Uh, ali onda ko vec ima ok crack na iLok L. Manager-u moze da se pozdravi sa ostalim plug-inovima :rolleyes:
RetroMan
31-03-2015, 10:17 PM
Uh, ali onda ko vec ima ok crack na iLok L. Manager-u moze da se pozdravi sa ostalim plug-inovima :rolleyes:
:shock: O cemu ti to, nista mi nije jasno
Filip_
31-03-2015, 10:42 PM
:shock: O cemu ti to, nista mi nije jasno
Pa ako koristi software gde je iLok L. Manager na njegovom kompu vec krekovan skidanje novog sa sajta ce mu poj***ti te plug-inove...
RetroMan
31-03-2015, 11:24 PM
Pa ako koristi software gde je iLok L. Manager na njegovom kompu vec krekovan skidanje novog sa sajta ce mu poj***ti te plug-inove...
Krekovan iLok L. Manager? Prvi put cujem.
Filip_
01-04-2015, 12:25 AM
Krekovan iLok L. Manager? Prvi put cujem.
Doslovce sam mislio na sledeci primer:
Pro Tools HD 10 ima ok crack verziju koji uz instalaciju raznih crack patch-eva od strane "razbijaca zastite" radi sasvim stabilno (podrazumeva se gasenje net-a prilikom instalacije, pa i tokom koriscenja takve verzije).
Mislim da ce, ako instalira iLok L. Manager sa sajta, time da ugrozi stabilnost DAW-a, odnosno da nece raditi stabilno ili uopste...
Nisam probao, vise sam na osnovu skromnog iskustva rekao to, posto znam koliko su pipave razbijene HD verzije.
Slazem se da treba probati, pa onda pricati, ali poprilicno sam siguran da ce doci do nestabilnosti.
Moritz
01-04-2015, 01:09 AM
Izvini ali lupetas unapred a nisi ni probao. Imam crack sound toys i legalan iLok dongle sa nekoliko original soft kao i taj free Sound Toys i sve sljaka kao sat ...dakle, nemoj mnogo da razmisljas nego skini to i instaliraj ;)
Filip_
01-04-2015, 01:18 AM
Izvini ali lupetas unapred a nisi ni probao.
E al' ti je recnik, ali ok...
Imam crack sound toys i legalan iLok dongle sa nekoliko original soft kao i taj free Sound Toys i sve sljaka kao sat ...dakle, nemoj mnogo da razmisljas nego skini to i instaliraj ;)
Pricam za crack-ovan Pro Tools i ovaj free Sound Toys (ako se tada skine iLok L. Manager), a ne tu kombinaciju koju si naveo...no nebitno, bolje da sam cutao nego da pokusavam da objasnjavam kroz 10 post-ova :banghead:
RetroMan
01-04-2015, 08:22 AM
bolje da sam cutao nego da pokusavam da objasnjavam kroz 10 post-ova
Ma dobro je da si rekao, forum za to i sluzi, da se otklone nedoumice, mozda to isto muci i nekog drugog, tako da svi imaju koristi od odgovora. Ja isto mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema, a ako nisi siguran, ti napravi backup sistema, pre nego instaliras ILM, pa ako nastane problem, mozes uvek da se vratis na staro, nista te ne kosta, mozda samo malo vremena. :peace:
RM
Filip_
01-04-2015, 01:34 PM
Ma dobro je da si rekao, forum za to i sluzi, da se otklone nedoumice, mozda to isto muci i nekog drugog, tako da svi imaju koristi od odgovora. Ja isto mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema, a ako nisi siguran, ti napravi backup sistema, pre nego instaliras ILM, pa ako nastane problem, mozes uvek da se vratis na staro, nista te ne kosta, mozda samo malo vremena. :peace:
RM
:thumbsup:
Nije tesko biti fin...
awacs
01-04-2015, 06:10 PM
Pricam za crack-ovan Pro Tools i ovaj free Sound Toys (ako se tada skine iLok L. Manager), a ne tu kombinaciju koju si naveo.
To ?to priča? ima smisla. Firme uglavnom daju te besplatne programe upravo da bi sjebale prethodno instalirane krekovane verzije. To je prilično čista i jasna poslovna logika.
Pozdrav,
Vasa
RetroMan
01-04-2015, 06:33 PM
To što pričaš ima smisla. Firme uglavnom daju te besplatne programe upravo da bi sjebale prethodno instalirane krekovane verzije. To je prilično čista i jasna poslovna logika.
Nisam siguran da je tako, mislim da je logicnije da daju uproscene besplatne verzije da bi te navukli da kupis punu verziju, kad vidis koliko dobro radi besplatna, a puna verzija uvek ima vise parametara i mogucnisti. Ja sam se tako upecao na njihov (Sountoys) besplatan Little MicroShift, pa sam kupio MicroShift kad su ga pustili u prodaju, i to sa umanjenom cenom za one koji vec imaju (besplatno dobijen) Little MicroShift.
RM
P.S. U svakom slucaju mogao bi neko da proba, pa da javi rezultat. Ja nisam imao nikakav problem, doduse ja koristim originalni Pro Tools, ali ipak mislim da to nema veze.
awacs
01-04-2015, 07:49 PM
P.S. U svakom slucaju mogao bi neko da proba, pa da javi rezultat. Ja nisam imao nikakav problem, doduse ja koristim originalni Pro Tools, ali ipak mislim da to nema veze.
Ja ne koristim nikakav Pro Tools, ali sam imao iskustva sa Kontaktom i Sample Tankom (krekovani + free). Sve mi se pojebalo. A Pro Tools... što reče @Filip_: krekovan PT jedva radi i sam po sebi (iskustva sa tuđih mašina na kojima sam radio), a kamoli sa ovim uskršnjim poklonima.
A naravno da svako treba da proba ako mu je baš stalo do muftaluka. Postoje dve izreke:
1) Mufte je i sirće slatko.
2) Ne veruj Danajcima ni kad ti darove donose.
Obe su vredne razmatranja :)
Pozdrav,
Vasa
silicon science
01-04-2015, 09:14 PM
Instalirao bez ikakvih problema, sve radi ko sat. Nikakvih problema sa narodnim verzijama itd.. Cubase je u pitanju. Odlicno parche softwera, ubacujem ga u svakodnevnu upotrebu.
Moritz
02-04-2015, 09:31 AM
Drugar koristi krekovan PT 11 i ovaj free sound toys i sve sljaka.
Da ponovim, imam ceo bundle Sound Toys koji je krekovan a Alter Boy mi sljaka takodje bez ikakvih zajebancija
Ad Fines
02-04-2015, 05:00 PM
Drugar koristi krekovan PT 11 i ovaj free sound toys i sve sljaka.
Da ponovim, imam ceo bundle Sound Toys koji je krekovan a Alter Boy mi sljaka takodje bez ikakvih zajebancija
Kad je iza?la razvaljana PT 11?
Moritz
02-04-2015, 05:02 PM
Nemam pojma odakle mu,a nije me ni zanimalo jer imam legalnu verziju. Kaze da nije stabilna tako da vise radi na V10.
"Lupeta?" stvarno nije pristojno i ok.
Moritz
04-04-2015, 03:42 PM
Ok , odo da se stidim :ups: ....
awacs
04-04-2015, 09:14 PM
nije me ni zanimalo jer imam legalnu verziju.
Ua, smrdljivi bogata?u!
Pozdrav,
Vasa
darkstar
05-04-2015, 12:31 AM
Znate cuveni grafit, jedan od jacih u Beogradu (starija ekipa) - Moj ortak je toliko bogat da ne mora da lize poklopac od eurokrema
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.