Log in

View Full Version : BFD 3 problem

Mitjovan
19-03-2015, 10:57 PM
Instalirah BFD 3 pre koji dan i kada sam hteo ozbiljnije da se pozabavim istim, poceo je da baguje npr kada se ponovo otvori projekat CPU usage je zakucan u pik, cuje se pucketanje umesto elemenata bubnja itd itd... Iscitah malo po netu i nisam nasao nacin da ovo zaobidjem, ako neko ima resenje bio bih zahvalan... :):):)

Cubase 5 je u pitanju, a BFD je 3.0.4.6...

kVu
20-03-2015, 01:04 AM
Instalirah BFD 3 pre koji dan i kada sam hteo ozbiljnije da se pozabavim istim, poceo je da baguje npr kada se ponovo otvori projekat CPU usage je zakucan u pik, cuje se pucketanje umesto elemenata bubnja itd itd... Iscitah malo po netu i nisam nasao nacin da ovo zaobidjem, ako neko ima resenje bio bih zahvalan... :):):)

Cubase 5 je u pitanju, a BFD je 3.0.4.6...

nema re?enja, svi imaju isti problem

Mitjovan
20-03-2015, 12:17 PM
Znaci manje vise ne postoji nacin da se BFD 3 koristi u radu? :shock::cry::banghead:

idvi
20-03-2015, 06:31 PM
Znaci manje vise ne postoji nacin da se BFD 3 koristi u radu? :shock::cry::banghead:

zasad ne:banghead: ..muci njega mnogo vi?e od ovog tvog problema..ili nazad na BFD2 ili moja preporuka..EZ drummer ili Addictive...na?alost i Battery4 inaće moj prija?nji favorit u nekim stvarima me razočarao:(

Jan
20-03-2015, 07:29 PM
Ja sam se bio bacao u nesvest sa BFD_om i gomilom banki na njega ... Istini za volju, sto se mog ukusa tice ima najbolje semplove, obozavam Andy Johns Banku... Ali je cak i 2ojka toliko problematicna kod mene, i to sve moguce verzije. Choke-uje mi simbale recimo ako radim offline export, sve sam zive preference pokusao u njemu, ma jok, jednostavno sam udari crash i u jednom trenutku choke, pa onda moram sve kanale da rutujem na posebne out-e pa e out-e da koristim kao inpute u CUbase-u i da snimam ono sto se svira u trenutku... haos

EZ drummer mi je stabilan i nema peripetija ... Ako mi treba ultra realan bubanj, snimicu bubnjara i aj zdravo

kVu
21-03-2015, 12:58 PM
meni ovaj AD2 skroz dobro deluje, čini mi se da ima mesa da se pegla po ukusu što mi je i najbitnije. Mrzim nabudžene i prepeglane banke

idvi
22-03-2015, 10:15 AM
Ja sam se bio bacao u nesvest sa BFD_om i gomilom banki na njega ... Istini za volju, sto se mog ukusa tice ima najbolje semplove, obozavam Andy Johns Banku... Ali je cak i 2ojka toliko problematicna kod mene, i to sve moguce verzije. Choke-uje mi simbale recimo ako radim offline export, sve sam zive preference pokusao u njemu, ma jok, jednostavno sam udari crash i u jednom trenutku choke, pa onda moram sve kanale da rutujem na posebne out-e pa e out-e da koristim kao inpute u CUbase-u i da snimam ono sto se svira u trenutku... haos

EZ drummer mi je stabilan i nema peripetija ... Ako mi treba ultra realan bubanj, snimicu bubnjara i aj zdravo

da da BFD je koma koloko je dobar i ima dobro osmi?ljen sistem toliko je lo? bagovit i stime...neupotrebljiv.
EZ i AD2 za sada briju i za mene su sasvim ok..naravno ?ivi drum je..?ivi pa makar bubnjar i fulata:)

Mitjovan
24-03-2015, 07:05 PM
Nista, nazad onda na BFD2... :ups:

mozart554
27-03-2015, 07:26 PM
[QUOTE=Mitjovan;365374]Nista, nazad onda na BFD2... :ups:[/QUOTE

Bfd3 + C8 pro radi odlicno :rotfl:

Mitjovan
29-03-2015, 08:23 PM
Ne sumnjam... :D Drzim se ja petice i dalje... ;)

Mitjovan
31-03-2015, 07:17 PM
Da li neko zna da li ima instalacija za MACa i da li tamo radi? :)

darkstar
01-04-2015, 01:35 AM
Pre par meseci sam probao nije radilo kako valja.

cubaudio
19-05-2015, 08:22 PM
[QUOTE=Mitjovan;365374]Nista, nazad onda na BFD2... :ups:[/QUOTE

Bfd3 + C8 pro radi odlicno :rotfl:
Matori ja imam problem sa bfd3 i c8 pro. Kako to kod tebe radi?