nunilo
07-03-2015, 09:58 PM
Prvo pozdrav svima tek se registrovah, nisam ni znao da postoji ovaj forum a bas mi dobrodosao, posto sam od skoro poceo da se zanimam za home recording.
Ako moze pomoc za audio interface, budzet oko 150? (znaci neko djubre)
Znam da cete da mi kazete da ima milion postova na ovu temu, ali neki su stariji itd pa se mozda pojavilo nesto novo, citao sam po forumu ali ipak bolje da pitam.
Reaper koristim kao DAW (i ne mislim da ga menjam, navikao sam se) sve to ide na Win7 x64.
Nesto sam citao pa izvadih ove:
1.Steinberg ur22
2.Focusrite Scarlett 2i2
3.M-Audio Fast Track PRO
4.Line 6 POD Studio UX2
ili neka 5. svaka preporuka dobrodosla, nisam gadljiv ni na polovnjake.
Bitno da se ne patim mnogo oko drivera, da ima HI-Z, iskljucivo me zanima za snimanje gitare. Do sada sam snimao direktno u integrusu pa posle farbao vst-ovima. Mislim radi to sa asio4all, ali negde sam lupio glavom u zid, nisam zadovoljan sa tim pa bih nesto malo bolje.
Inace nemam pojma sa tim interfejsima i uopste o toj tematici. Uglavnom zanima me jaca gitarska svirka, pa bih voleo da cujem vase misljenje, sta bi bilo najbolje za tako nesto.
Hvala unapred.
Ako moze pomoc za audio interface, budzet oko 150? (znaci neko djubre)
Znam da cete da mi kazete da ima milion postova na ovu temu, ali neki su stariji itd pa se mozda pojavilo nesto novo, citao sam po forumu ali ipak bolje da pitam.
Reaper koristim kao DAW (i ne mislim da ga menjam, navikao sam se) sve to ide na Win7 x64.
Nesto sam citao pa izvadih ove:
1.Steinberg ur22
2.Focusrite Scarlett 2i2
3.M-Audio Fast Track PRO
4.Line 6 POD Studio UX2
ili neka 5. svaka preporuka dobrodosla, nisam gadljiv ni na polovnjake.
Bitno da se ne patim mnogo oko drivera, da ima HI-Z, iskljucivo me zanima za snimanje gitare. Do sada sam snimao direktno u integrusu pa posle farbao vst-ovima. Mislim radi to sa asio4all, ali negde sam lupio glavom u zid, nisam zadovoljan sa tim pa bih nesto malo bolje.
Inace nemam pojma sa tim interfejsima i uopste o toj tematici. Uglavnom zanima me jaca gitarska svirka, pa bih voleo da cujem vase misljenje, sta bi bilo najbolje za tako nesto.
Hvala unapred.