Log in

View Full Version : Jimmy Page i ja !!

DaBear
07-03-2015, 04:09 PM
Naslov privlaci paznju !! :D Da, krenuo ja jutros da odradim nesto jednom (od dva) posla i vec drugi put ove nedelje naletim na Jimmy Page-a. Sad sam prosao na pola metra od njega...
On inace stanuje 100 metara od posla na kojem sam sad. A njegov komsija je Robbie Williams (koga jos nisam video ni sreo...)
Eto...inace.pravi deda..seda kosa, skupljena u neki mali repo pozadi..itd..a kuca mu je kao mali zamak, ima i kulu !!
Sledeci put ga startujem za neki selfie !!:D:D

awacs
07-03-2015, 05:00 PM
Reci mu da ovi remasteri Led Zeppelina koje trenutno radi KONAČNO VALJAJU! Vala se baš nauzimao para izdajući one polovične međuvarijante (Mothership, kojekakvi reissue-i etc.).

Pozdrav,

Vasa

DaBear
07-03-2015, 06:58 PM
Reci mu da ovi remasteri Led Zeppelina koje trenutno radi KONAČNO VALJAJU! Vala se ba? nauzimao para izdajući one polovične međuvarijante (Mothership, kojekakvi reissue-i etc.).

Pozdrav,

Vasa

Odicno ! Super povod za pocetak konverzacije !!! Hvala Vaso...

Bockie
07-03-2015, 10:11 PM
Fuck yeah! Znam lika koji je pro?ao pored Pejd?a...!
:D
:thumbsup:

DaBear
08-03-2015, 08:20 AM
Fuck yeah! Znam lika koji je pro?ao pored Pejd?a...!
:D
:thumbsup:

Dvaput!!:D

darkstar
08-03-2015, 12:28 PM
Jos ako pridrzis tablu POZDRAV ZA RUMSKI eto foruma rame uz rame sa gearslutzom :)

awacs
08-03-2015, 01:34 PM
Jo? bolje da gostuje pa da ga pitamo da li koristi Amplitube, Guitar Rig ili Waves GTR.

Pozdrav,

Vasa

DaBear
08-03-2015, 03:06 PM
Jo? bolje da gostuje pa da ga pitamo da li koristi Amplitube, Guitar Rig ili Waves GTR.

Pozdrav,

Vasa

:rotfl::rotfl: