PDA

View Full Version : Prinova u familiji

Znak
10-02-2015, 01:33 PM
Rođak ladno kupio fendera iz 1954. godine.

Kakav je zvuk? Koga je uop?te briga za to!

awacs
10-02-2015, 10:46 PM
Rođak ladno kupio fendera iz 1954. godine.

Kakav je zvuk? Koga je uop?te briga za to!

Je l' prethodno opljačkao banku? Ili je direktor banke?

Pozdrav,

Vasa

Znak
10-02-2015, 11:24 PM
Je l' prethodno opljačkao banku? Ili je direktor banke?

Ima tu raznih scenarija: recimo, neka baba u gara?noj rasprodaji ponudila staru gitaru pokojnog mu?a za $50, ali zbog izguljene farbe pristala da je da za $30...

Ili: rođak kupio musavu jolanu za $50, pa je glancao, glancao, prodao za $100, kupio melodiju menge? pa je glancao...

U stvari, prava istina je da tamo gde on ?ivi ovaj strat vredi koliko i prosečan četvorotočka?. Verovatno je odlučio da ove godine ne obnavlja vozni park.

awacs
11-02-2015, 07:42 AM
U stvari, prava istina je da tamo gde on ?ivi ovaj strat vredi koliko i prosečan četvorotočka?. Verovatno je odlučio da ove godine ne obnavlja vozni park.

A, to... ja reko ovo stiglo direktno u Srbiju brale :)

Pozdrav,

Vasa

Znak
11-02-2015, 07:50 AM
New Jersey među ?ljivama.

awacs
11-02-2015, 02:46 PM
Samo jednom sam dr?ao u ruci ne?to slično. Zoran Cvetković Zok (Parlament, Prljavo kazali?te, Parni valjak, Dorian Gray) je imao ?trocifrenog? Strata (tj. isto godi?te) kome je u tom trenutku bila uklonjena farba. Ne sećam se da li je hteo da je ponovo farba ili samo da je bajcuje, ali u tom trenutku su se godovi na drvetu i videli i osećali pod rukom :)

Sećam se samo da je gitara bila te?ka otprilike ko dva piva i da sam konstatovao kako ne sme da se pu?i u njenoj blizini da se ne bi zapalila.

Pozdrav,

Vasa

Znak
11-02-2015, 10:07 PM
Robi Kriger je uvek u radnjama birao gitare tako ?to uzme u ruke nekoliko SG-a i kupi onog koji je najlak?i. Po njemu lak?a gitara uvek bolje zvuči od te?e.