View Full Version : Prinova u familiji
Rođak ladno kupio fendera iz 1954. godine.
Kakav je zvuk? Koga je uop?te briga za to!
awacs
10-02-2015, 10:46 PM
Rođak ladno kupio fendera iz 1954. godine.
Kakav je zvuk? Koga je uop?te briga za to!
Je l' prethodno opljačkao banku? Ili je direktor banke?
Pozdrav,
Vasa
Je l' prethodno opljačkao banku? Ili je direktor banke?
Ima tu raznih scenarija: recimo, neka baba u gara?noj rasprodaji ponudila staru gitaru pokojnog mu?a za $50, ali zbog izguljene farbe pristala da je da za $30...
Ili: rođak kupio musavu jolanu za $50, pa je glancao, glancao, prodao za $100, kupio melodiju menge? pa je glancao...
U stvari, prava istina je da tamo gde on ?ivi ovaj strat vredi koliko i prosečan četvorotočka?. Verovatno je odlučio da ove godine ne obnavlja vozni park.
awacs
11-02-2015, 07:42 AM
U stvari, prava istina je da tamo gde on ?ivi ovaj strat vredi koliko i prosečan četvorotočka?. Verovatno je odlučio da ove godine ne obnavlja vozni park.
A, to... ja reko ovo stiglo direktno u Srbiju brale :)
Pozdrav,
Vasa
New Jersey među ?ljivama.
awacs
11-02-2015, 02:46 PM
Samo jednom sam dr?ao u ruci ne?to slično. Zoran Cvetković Zok (Parlament, Prljavo kazali?te, Parni valjak, Dorian Gray) je imao ?trocifrenog? Strata (tj. isto godi?te) kome je u tom trenutku bila uklonjena farba. Ne sećam se da li je hteo da je ponovo farba ili samo da je bajcuje, ali u tom trenutku su se godovi na drvetu i videli i osećali pod rukom :)
Sećam se samo da je gitara bila te?ka otprilike ko dva piva i da sam konstatovao kako ne sme da se pu?i u njenoj blizini da se ne bi zapalila.
Pozdrav,
Vasa
Robi Kriger je uvek u radnjama birao gitare tako ?to uzme u ruke nekoliko SG-a i kupi onog koji je najlak?i. Po njemu lak?a gitara uvek bolje zvuči od te?e.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.