View Full Version : Sti?e besplatni Pro Tools
djzolika
23-01-2015, 02:13 AM
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/yNVeGJ0B_6A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
http://apps.avid.com/ProToolsFirst/
Radi? u lokalu, a anima? u oblaku.
E, va?i...
BlasterMaster
24-01-2015, 04:28 AM
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/A0looBn5rqo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Stize i 12ka...
samo ljudi meni se ovo nista ne svidja... :shock:
il sam ja mator vise za ove varijante ili je salu odneo vrag...
vindouz mora da placas godisnje, protuls mora pretplata, kjubejz sta znam uspravni kanali umesto vodoravni, ja ne znam dal nas definitivno ceka ta buducnost da vise nista nece da bude kompletno celo za tebe bez klaudova i pretplata...
keve mi ima da predjem na studio one ili razor ili nesto trece im too old for this shit...
spartakus
24-01-2015, 09:43 AM
iskreno ni meni se nesvidja ovo uopshte ma kakva crna pretplata,dok ta saradnja shta ja znam,mozda to i nije toliko loshe..
blags
24-01-2015, 11:49 AM
Amateur tools.
darkstar
24-01-2015, 12:50 PM
Srecom ja sam profesionalac pa mi ovo ne radi pos'o :)
StevicaNish
25-01-2015, 06:30 PM
Ma kaki Pro tools, samo studio one 2 i Bog da te vidi. A kada uporedite besplatnu verziju S1 sa ovom od pro tools-a, ovi iz pro tool-sa samo ispadaju smesni u pokusaju da privucu ljude. Samo pogledajte koliko ogranicenja ima ovaj pro tools, S1 im je zadao ozbiljan zadatak. :rotfl: Ali sam se ipak prijavio da uznem besplatnu verziju, kad je dzabe i sirce je slatko. hahahah
boycek68
25-01-2015, 06:55 PM
90 % svetskih producenta i inzinjera profesionalaca radi na Protools-a a ovde cujem da ga pojedini nazivaju kr? aplikacijom... .jao Balkanu propali 😊
Sent from my iPad using Tapatalk
StevicaNish
25-01-2015, 07:03 PM
Pa sta mene briga za njih, ja radim gde mi se svidja i na sta mi se svidja. Pro tools su kao navodni DAW standard izmislili na zapadu zato sto je on bio jedan od prvih medju DAW programima ako ne i prvi, pored toga Pro Tools je do nedavno bio radjen samo za MAC a svi znamo da na tom bogatom zapadu svi koriste MAC, zbog toga je on danas jedan od najpoznatijih ali ne i najboljih.
boycek68
25-01-2015, 07:14 PM
Pa sta mene briga za njih, ja radim gde mi se svidja i na sta mi se svidja. Pro tools su kao navodni DAW standard izmislili na zapadu zato sto je on bio jedan od prvih medju DAW programima ako ne i prvi, pored toga Pro Tools je do nedavno bio radjen samo za MAC a svi znamo da na tom bogatom zapadu svi koriste MAC, zbog toga je on danas jedan od najpoznatijih ali ne i najboljih.
Kad bi radio na protoolsu i s1 uporedo isti mix,bilo bi ti jasno sve ,pocevsi od svih plagova i sve ostalo...imam S1 ,cubase pro8, i protools... ako imas malo vremena i dobro uvo probaj pa sam zakljuci 😊
Sent from my iPhone using Tapatalk
StevicaNish
25-01-2015, 07:21 PM
Kad bi radio na protoolsu i s1 uporedo isti mix,bilo bi ti jasno sve ,pocevsi od svih plagova i sve ostalo...imam S1 ,cubase pro8, i protools... ako imas malo vremena i dobro uvo probaj pa sam zakljuci 😊
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pre S1 sam radio na Pro tool-su, mozes to da zakljucis po mojoj profilnoj slicici koju jos uvek nisam promenio, meni se S1 jedan puno bolji i mislim da o ukusima nema potrebe raspravljati. Kao i sto sam rekao, radim gde mi je bolje a S1 je moj izbor, bar za sada.
Sky Net
25-01-2015, 09:22 PM
Najbolji je onaj DAW u kom se covjek najbolje snalazi. A to kako neki DAW ''zvuci'', to je vec toliko ofucana i isprana prica, da je vise dosadila i pticama na grani i od nje okrecu glavu.
StevicaNish
25-01-2015, 10:45 PM
Najbolji je onaj DAW u kom se covjek najbolje snalazi. A to kako neki DAW ''zvuci'', to je vec toliko ofucana i isprana prica, da je vise dosadila i pticama na grani i od nje okrecu glavu.
Upravo sam to hteo reci. Svaki DAW je dobar, onoliko koliko si ti dobar u onome sto radis.
branoy
31-01-2015, 05:13 AM
na cubase sx3 mogu sve zavrsit :D mene je to vise smorilo. sve sam ih prosao.
sto se tice cubesa petica moze jos deset godina, moze izaci cubase 20 svejedno mi, plugina ima odlicnih, ima alata na trakama i to je to. meni se od steinberga najvise svidja komplet halion sonic i halion sempler je ludilo, al nema. na to bi dao pare a ne na cjubes!
na mac kad odem nisam hteo nista osim logica x i to je to.
po tojs je isto super, al kazem c5 i nek izlazi sta hoce.
imamo vsti, imao exterene sint . efekte, i fx , zasicenost je stigla.
skoro sam jedan win 7 64 instalirao prazan, i stavio C5, i 15 posto sto valja sto koristim naspram pre 100 posto sveee sto stigne u probama i svemu tome , kud me zaboli glava kad vidim 100 vsti , jedno 6 paleta fx, ... goodbay.
isto i DAW, sve u knatu, ostavis jedan i vozi.
na cubase sx3 mogu sve zavrsit :D mene je to vise smorilo. sve sam ih prosao.
sto se tice cubesa petica moze jos deset godina, moze izaci cubase 20 svejedno mi, plugina ima odlicnih, ima alata na trakama i to je to. meni se od steinberga najvise svidja komplet halion sonic i halion sempler je ludilo, al nema. na to bi dao pare a ne na cjubes!
na mac kad odem nisam hteo nista osim logica x i to je to.
po tojs je isto super, al kazem c5 i nek izlazi sta hoce.
imamo vsti, imao exterene sint . efekte, i fx , zasicenost je stigla.
skoro sam jedan win 7 64 instalirao prazan, i stavio C5, i 15 posto sto valja sto koristim naspram pre 100 posto sveee sto stigne u probama i svemu tome , kud me zaboli glava kad vidim 100 vsti , jedno 6 paleta fx, ... goodbay.
isto i DAW, sve u knatu, ostavis jedan i vozi.
:beer: potpisujem...imao upravo isti slučaj C-5 i bay bay
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.