PDA

View Full Version : kako se snaci

spartakus
10-01-2015, 11:33 AM
pozdrav forumashi,imam malu nedoumicu u vezi jedne stvari.e pa ovako uzeo sam
iz jednog foldera midi file i malo ga obradio ubrzao,premestio kraj na pocetak a pocetak na kraj.no problem je sto taj midi file nije nikako obelezen vec samo
npr midi 12xx,niti ime izvodjaca ni ime pesme.ja imam svoje pravilo kad god krenem da radim neki rmx obavezno(jako obavezno) napisem ime izvodjaca originala i ime numere koja je rmx-ovana,sto u ovom slucaju nije moguce.U kratkim crtama rec je o 5 akorda.sta mislite vi sta je pametno da uradim da se cimam oko ovoga ili ne..:banghead::confused::banghead::confused:

DaBear
11-01-2015, 11:21 AM
pozdrav forumashi,imam malu nedoumicu u vezi jedne stvari.e pa ovako uzeo sam
iz jednog foldera midi file i malo ga obradio ubrzao,premestio kraj na pocetak a pocetak na kraj.no problem je sto taj midi file nije nikako obelezen vec samo
npr midi 12xx,niti ime izvodjaca ni ime pesme.ja imam svoje pravilo kad god krenem da radim neki rmx obavezno(jako obavezno) napisem ime izvodjaca originala i ime numere koja je rmx-ovana,sto u ovom slucaju nije moguce.U kratkim crtama rec je o 5 akorda.sta mislite vi sta je pametno da uradim da se cimam oko ovoga ili ne..:banghead::confused::banghead::confused:

5 akorda ? ALO? Pa jos ako si ih izpremestao..koliko kombinacija akorda ima? Ako nema neke solo teme - nemas problema uopste.
Nisam skontao jel radis remix ili su "pozajmio" tih 5 akorda z nesto svoje..
Drugo - u Srbiji su skidali CELE pesme koje su se prodavale za velike pare , bile na TV i radiju i ne secam se da je neko ikada odgovarao za nesto...:D

spartakus
11-01-2015, 02:24 PM
hvala na savetu ,samo to mi je trebalo da cujem josh necije mishljenje.iako ne zaradjujem od muzike neprijatno bi se osecao da me neko isproziva kao shatro ukrao si nije tvoje ili tako neshto.usput skinuo sam ja tih 5 akorda nego bila je fora u nacinu sviranja tih akorda,ja ne mogu tako brzo da sviram ali mogu da iseckam to za 10min i obradim ili josh ludje da odsviram preko midi efekta Catanya koji se pokazao kao skriveno oruzije koje preporucujem svima koji nisu bash vesti sa klavijaturom(npr ja)..a i ovima shto znaju da sviraju takodje..:taz::taz::taz: