PDA

View Full Version : hitno savet pomoc ili sta vec

spartakus
05-01-2015, 01:14 PM
cao svima imam jedan mali problem pa bih da ga podelim sa vama.e pa ovako sad za vikend sam napravio stvar u abletonu i kada sam je uplodova automacki su mi obrisali stvar sa ostavljenom porukom da ta stvar nije moja vec od nekog lika ili sta vec..poruka glasi *Copyright Notification - Case 13607094

Our automatic content protection system has detected that your track, "Dark Lord",
may contain copyright protected content and we've blocked it from being published on your profile.

For additional information on why your track was taken down, please check
the registered email on this profile, or visit your disputes page*
razmishljam sta da radim ja sam njima odgovorio i rekao da je sigurno neka vrsta nesporazuma(sve sam sam odsvirao iz svoje glave cak sam izbegavao da koristim i rezervne biblioteke vec sam pravio zvukove npr upliftere).nisam potroshio sve minute na sound cloudu vec je nesto drugo.track je dark psychedelic trance..ako nekom neshto padne na pamet,unapred zahvalan..:banghead::banghead:

Filip_
05-01-2015, 01:33 PM
razmishljam sta da radim ja sam njima odgovorio i rekao da je sigurno neka vrsta nesporazuma

Sta su oni tebi odgovorili?

spartakus
05-01-2015, 01:39 PM
josh nishta,mislim ovo samo meni moze da se dogodi..

spartakus
05-01-2015, 02:18 PM
poslali su mi maill i kazu da je dishlo do greshke kao satro mislili su da je stvar od skroz treceg lica,tj njihov system je detektovao(kur####)i izvinjavaju se zbog greshke..

Filip_
05-01-2015, 03:16 PM
poslali su mi maill i kazu da je dishlo do greshke kao satro mislili su da je stvar od skroz treceg lica,tj njihov system je detektovao(kur####)i izvinjavaju se zbog greshke..

Predpostavio sam, zato sam pitao za odgovor :).

Ne bi im bio prvi put, a s obzirom da nisi koristio gotove semplove/tudje delove velika je verovatnoca bila da ih je automatizovan sistem za*ebao :rolleyes:.

DaBear
05-01-2015, 04:43 PM
meni su poskidali pola remiksa sa Soundclouda..sa istim obrazlozenjem !!
Kao nemam pravo da ih uopste drzim na mom racunu, jer nemam dozvolu od artista za emitovanje...???:shock::confused:

spartakus
05-01-2015, 07:39 PM
Boleshtina najveca oni su mi napisali ime nekog izvodjaca e pa kao od njega sam neshto uzeo.on radi neku rock alternativu a ja radim goa trance..ahhh:banghead:

spartakus
05-01-2015, 07:42 PM
bog ih kaznjava evo server im se neshto prejebao,usta ih bolela..

Redding
05-01-2015, 10:09 PM
Meni je najjače kad mi skinu ne?to ?to mi stoji već 2 godine, kao copyright neke leve pesme, ja je izguglam, pesma iza?la koji mesec pre nego ?to su oni meni skinuli, neka glupost iz britanskog idola ili tako nekog showa :rotfl:

Mada, kad po?aljem ?albu srede za sat-dva.

boycek68
07-01-2015, 03:05 AM
zar ima i toga? meni nista do sada nisu skinuli 😊

Sent from my iPad using Tapatalk

ProkDu
07-01-2015, 11:28 AM
Nisu ni meni... 😊