spartakus
05-01-2015, 01:14 PM
cao svima imam jedan mali problem pa bih da ga podelim sa vama.e pa ovako sad za vikend sam napravio stvar u abletonu i kada sam je uplodova automacki su mi obrisali stvar sa ostavljenom porukom da ta stvar nije moja vec od nekog lika ili sta vec..poruka glasi *Copyright Notification - Case 13607094
Our automatic content protection system has detected that your track, "Dark Lord",
may contain copyright protected content and we've blocked it from being published on your profile.
For additional information on why your track was taken down, please check
the registered email on this profile, or visit your disputes page*
razmishljam sta da radim ja sam njima odgovorio i rekao da je sigurno neka vrsta nesporazuma(sve sam sam odsvirao iz svoje glave cak sam izbegavao da koristim i rezervne biblioteke vec sam pravio zvukove npr upliftere).nisam potroshio sve minute na sound cloudu vec je nesto drugo.track je dark psychedelic trance..ako nekom neshto padne na pamet,unapred zahvalan..:banghead::banghead:
Our automatic content protection system has detected that your track, "Dark Lord",
may contain copyright protected content and we've blocked it from being published on your profile.
For additional information on why your track was taken down, please check
the registered email on this profile, or visit your disputes page*
razmishljam sta da radim ja sam njima odgovorio i rekao da je sigurno neka vrsta nesporazuma(sve sam sam odsvirao iz svoje glave cak sam izbegavao da koristim i rezervne biblioteke vec sam pravio zvukove npr upliftere).nisam potroshio sve minute na sound cloudu vec je nesto drugo.track je dark psychedelic trance..ako nekom neshto padne na pamet,unapred zahvalan..:banghead::banghead: