Log in

View Full Version : sampleTank 3

denis92
06-12-2014, 10:53 PM
Postovani, instalirao sampleTank 3 na svoj win7 64 bit.... Sve super... Aplikacija sam radi, prepoznaje banke... Al kad pokrenem preko cubase-a kao vst instrument nema je.. Kako da to rjesim hvala

psionic
07-12-2014, 01:21 AM
- Prvo proveri da li ti se SampleTank3.dll instalirao u zeljeni VST path
- Proveri u Cubaseu da li si ukljucio taj VST path u listu path-ova za skeniranje vstova
- Proveri fajl "C:\Users\tvojusername\AppData\Roaming\Steinberg\Cu base 5\Vst2xBlacklist.xml"(mozes da upotrebis npr Notepad++) da li sadrzi stavku SampleTank - mozes zbog jednostavnosti da "move"ujes ceo taj fajl na desktop, tako da ga nema u folderu. A mozes i da obrises samo taj deo (pasus) sa SampleTankom. Mozda ti ne uspe start Cubasea iz prve posle toga - on tu drzi podatke o plaginovima koji su ga oborili, bez toga ce ga mozda oboriti ponovo, ali ne brini, generisace ponovo taj fajl.
- Mislim da ga ima samo u 64 bit verziji, tako da - iskoristi jbridge, ako imas 32bit sekvencer - Cub 5 "folk edition" je 32bitni.

LAMPASH
08-12-2014, 02:47 PM
- Mislim da ga ima samo u 64 bit verziji, tako da - iskoristi jbridge, ako imas 32bit sekvencer - Cub 5 "folk edition" je 32bitni.
Upravo je tu problem ako koristis narodni C5:

Evo detaljnije kako da resis problem:

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=46543