PDA

View Full Version : I don't believe you anymore

nenad
29-11-2014, 12:42 AM
eto pesme ... :wink:

<iframe src="//www.youtube.com/embed/e6CGjjmChkU" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

ProkDu
29-11-2014, 09:56 AM
Super! Rif uvodni odmah hook, zvuk gitara odličan... refren odličan... na početku pesme očekujem pevanje na domaćem jeziku a lepo pi?e naslov pesme na engleskom... silly me :rotfl:
Samo, ?to niste onaj 'solo' sa gitarama u stilu Yu Grupa/Allman Brothers malo vi?e razradili (du?i i sa malo kompleksnijom melodijom)? :)
Sve u svemu, odlično!!!

awacs
29-11-2014, 11:52 AM
Odlična pesma, baš odlična. U nedostatku poznavanja novije scene asocira me na nešto između Bad Company i Thin Lizzy. Što je najluđe, ta muzika mi ič nije bliska srcu, a opet mi se ovo sviđa :thumbsup: Ali:

Šteta što je ritam na momente toliko klimav. Oni ritmički gafovi (posle prvog refrena/bridge-a, a naročito u prvom delu sola) baš bodu mozak. Šteta je i što gitare u prvom delu sola nisu pedantnije odsvirane. Mislim na trajanje nota, ono — da li nota traje koliko joj dopušta sustain ili se zna koliko treba da traje ;) I šteta je što je na engleskom, ali ajd sad... cenim da je to dobro za bajkerske skupove :)

Jbš sve moje primedbe, dobra je pesma, to se računa. I večito pitanje: šta sad da se radi s tim?

Pozdrav,

Vasa

Braca
29-11-2014, 03:50 PM
E moj Awacs, nasao si da ovo uporedjujes sa kultnim grupama, ocigledno da imas pauzu u poznavanju kultnih bendova rock muzike, ne ide to tako :)

awacs
29-11-2014, 06:40 PM
A? Pa uporedivo je. Posle par slušanja ne smeta mi ni ono o čemu sam kenjao pre par sati.

Pozdrav,

Vasa

alek019
29-11-2014, 06:48 PM
E moj Braco, nisi ti skontao kako Awacs "radi". Pre nego uhvati da motkama bije on voli da malo ubla?i situaciju. Dobro je da ne napisa da ga muzika asocira na DEEP P...Led Z... te?ko da bi im posle i jedna nota
čitava ostala.

awacs
29-11-2014, 07:06 PM
Awacs je ukratko rečeno komplikovan čovek. Takve ne treba uzimati za ozbiljno.

Pozdrav,

Vasa

Bockie
29-11-2014, 08:14 PM
Bobaaar! Odlična rokačina, dobar trud oko engleskog...!

Lično volim manje kompresija i "žvakanja" u soundu...ali to je na žalost moderno.

Bravo!

:thumbsup:

nenad
30-11-2014, 03:39 PM
Drago mi je(i milo... jelte) ?to ste preslu?ali i komentarisali pesmu. Primedbe definitivno stoje. Moglo se malo "dublje" ući u onaj zez sa gitarama, ali ?ta je tu je. Stvar koju bih prvo promenio kada bi ponovo snimali je upravo zvuk solo gitara. Jednostavno pod prstima se oseti da taj zvuk nije onaj koji bi trebao da bude. Gitare su radjene sa LePou pa kroz Kazrog i to je fantastično re?enje za gitare u pozadini. Bez velike muke "sednu" u zvučnu sliku. Faktički, kori?ćen je isti zvuk za gitare LR i ove napred. Upravo ovih dana eksperimenti?em zvukom solo gitara za buduća snimanja (kanim se i Guitar Rig da probam). Nije da nemamo pojačala koja bi mogli da snimamo ali mi je to ipak cimanje (...a i nema to ko da plati :wink: !). Sviramo dalje, nema para od ovoga ali ostaje lepa uspomena na jedno vreme i ljude sa kojima se ovo stvara.

alek019
03-12-2014, 10:15 AM
Tek sad videh...pa to moji negotinci. Lepo zvuče dečaci (da se ne naljuti neko ?to ih nazivam dečacima, po godinama oni to za mene sigurno jesu).
Biće tu dobre muzike čim imate grupicu koja i u ovo vreme mo?e da opstane,
Dr?i te se, dru?ite se i...?ivite zdravo ako ni zbog čega drugog, onda zbog muzike.

Hmm, gitara i guitar rig? Kod mene u threadu sve ?to čuje? izlazi iz Riga. Mo?e se on lepo namestiti, ima preseta mala milijarda a na net-u se mo?e naći jo?...dve milijarde, gotovo je nemoguće da neće? naći farbu koja ti se svidja.

Veliki pozdrav...
Sve najbolje

ProkDu
05-12-2014, 05:33 AM
Mnogo puta preslušao u međuvremenu... i dalje kicks ass! Jedva čekam da čujem druge pesme. One melodije u tercama... samo nastavite! 8-)
Instalirao Guitar Rig 5 prošli mesec i testirao... oduševljen (https://www.youtube.com/watch?v=MLK9suvElQg) sam.